De vlag veroveren op tijdens Nederlands Kampioenschap Stratego

Redactie 10 okt 2017 Entertainment

Nu de koude winter maanden in aantocht zijn, zoeken we de warmte op door binnen te blijven en naar elkaar toe te kruipen. Tegenwoordig doen we dat al snel met Netflix & Chill, maar niets gaat boven het ouderwets spelen van nostalgische bordspelletjes. Je heerlijk opfokken tijdens ‘Mens Erger Je Niet’ of tactische hoogstandjes bij Risk. Of wat denk je van het lepe Stratego. Laat er nou net een NK voor de deur staan. 

Voor de mensen die zichzelf een meester in dit tactisch steekspel hebben gemaakt organiseert Stratego een heus Nederlands Kampioenschap. Op zaterdag 4 november komen in Houten de meest geniale Strategogenieën samen om te strijden om elkaars vlag. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau.

Het NK Stratego wordt dan ook verdeeld in twee competities, een voor de oudjes en een voor de kleintjes t/m 14 jaar. Het is vanaf alle leeftijden, al schatten we de kans klein in dat een 1-jarige een geniaal strijdplan uit de hoge luier tovert. Deelnemers treffen gedurdende zeven rondes vooral gelijkwaardige tegenstanders. Het moet wel een spelletje blijven natuurlijk. Als je gooi wil doen naar de Nederlandse titel, kun je jezelf op de dag zelf in Houten inschrijven. Het toernooi wordt in het altijd gezellige Café-restaurant ‘De Engel’ gehouden, aan de Burgemeester Wallerweg 2 in Houten.

NK Stratego

Waar? Café De Engel in Houten
Wanneer?
Zaterdag 4 november
Hoelaat?
Inschrijving: 9.45 – 10.30 uur. Start 1e ronde: 10.45 uur. Prijsuitreiking: 18.30 uur.

Het Nederlands kampioenschap wordt georganiseerd door Strategobond Nederland die jaarlijks diverse Stratego toernooien door het hele land organiseert voor spelers van 6 tot 75 jaar. Meer info kun je altijd vinden op www.strategobond.nl.

Reageer op artikel:
De vlag veroveren op tijdens Nederlands Kampioenschap Stratego
Sluiten