Jack Daniel’s en Coca-Cola brengen liefdesbaby op de markt voor de Jack & Coke fanaten

Begrijp het niet verkeerd, ons werk is altijd leuk, schrijven over de dingen die een lach op ons gezicht toveren. Gelukkig is er ook nog een overtreffende trap, en die mochten we meemaken met onze kameraden van Coca-Cola. Er is namelijk iets nieuws op de markt dat onze interesse meer dan opwekte. Zijn we bekend met Jack Daniel’s? Denk het wel hé? Samen maakten ze een Jack & Coke liefdesbaby die we toch écht eventjes moesten proeven.

Gelukkig viel er een uitnodiging op de deurmat. We gingen naar Londen om eens te proeven van hun nieuwe mengsel, en dat beviel aardig. Zo aardig dat we nog maar eens een tweede blikje hebben opengetrokken.

Jack Daniel’s & Coca-Cola

“Maar lieve mensen van FHM, we weten toch al hoe Jack Daniel’s en Coca Cola bij elkaar smaken”, horen we jullie denken. Thuis kun je biefstukjes bakken, maar ze smaken toch echt beter als je uit eten bent. Zo leek het er verdacht veel op dat de twee iconische merken beter door hebben hoe het werkt dan hoe we ze thuis zelf mixen.

Eigenlijk is Londen ook de perfecte plek om voor het eerst de nieuwe Jack Daniel’s & Coca-Cola premix cocktail te proberen. Waar het mengsel een samensmelting is van zoet & ruig, kunnen we eigenlijk hetzelfde zeggen van de fabelachtige hoofdstad zelf. Vanuit ons Disney-kasteel waardige hotel trekken we richting ‘The Bike Shed’, waar het release evenement plaatsvindt.

Jack & Coke
Foto: Coca-Cola

Even proeven

Na welkom geslenter door mooie met graffiti beklede wijken en korte stops voor fashion & more, was het dan echt tijd om te proeven. Een met motoren bezaaide gelegenheid was ons proeflokaal. Een goed gevulde voorraad Jack & Coke en een privéconcert van Rudimental (zoek maar op, die ken je wel), wat een heerlijk ontvangst is dat. Het enige wat je dan hoopt, is dat het ‘ie nog smaakt ook. Gelukkig stelde de melange niet teleur. Sterker nog, hij smaakte precies zoals gehoopt. De perfecte balans tussen het zoet van het magische bruiswerk van Coca-Cola en de homerun van de smakelijke Jack Daniel’s whisky. IJskoud, of course.

Hebben!

Je kunt zelf ook gewoon Jack & Coke in huis halen: deze heerlijke nieuwe blikjes liggen namelijk vanaf nu gewoon in de supermarkt bij jou in de buurt. Dat is nog eens even handig. Ga zelf ook op onderzoek uit, haal er een stel in huis, bel je vrienden op en laat ons even weten wat je ervan vindt!

Jack & Coke
Reageer op artikel:
Jack Daniel’s en Coca-Cola brengen liefdesbaby op de markt voor de Jack & Coke fanaten
Sluiten