Inter en Paramount+ onthullen limited edition Transformers-thuisshirt

De Italiaanse voetbalclub Internazionale is na de samenwerking met Moncler wederom terug met een dikke collab. Inter en Paramount+ brengen een thuisshirt in beperkte oplage uit, gewijd aan de Transformers-saga! De wereld van filmfans komen samen met de wereld van voetbalfans. Heerlijk, toch?

De ploeg van Simone Inzaghi maakt zich op om het veld op te gaan in een verbluffende limited edition-tenue voor hun wedstrijd tegen Udinese dit weekend.

Foto: Inter

Transformers-universum

Laten we nu effe in het Transformers-universum duiken. Geïnspireerd door het speelgoedassortiment van Hasbro, zal de filmreeks zijn grote debuut maken op Paramount+. Vanaf 8 december krijgen abonnees exclusieve toegang tot het nieuwste hoofdstuk, Transformers: Rise of the Beasts, en een line-up van de eerste zes films, waaronder de animatieserie Transformers: Earthspark. Het is eigenlijk een Transformersmarathon voor fans op Paramount+!

Opvallende gasten

Maar dat is niet het einde van het feest. Het San Siro (of wanneer Inter speelt Stadio Giuseppe Meazza) verandert dit weekend in een Transformer-hotspot. Er zullen twee Transformers personages bij de zijlijn te staan chillen en voegen toch een leuke laag toe aan de wedstrijd. En het is niet alleen het herenteam: de Inter Women’s wedstrijd tegen Sampdoria in de Arena Civica op dezelfde dag krijgt ook de Transformer treatment.

Foto: Inter

Kopen die hap

Er ligt een beperkt aantal shirts met het strakke nieuwe Transformers-logo voor het oprapen. Of je nu langs de Galleria Passarella, San Siro Inter Stores loopt of online op store.inter.it surft, vanaf vandaag, 6 december 2023, kun je je plekje in deze historische crossover veiligstellen.

Foto: Inter

Goede doel

Maar wacht even, het gaat niet alleen om er cool uit zien, het gaat er ook om dat je goed doet. Paramount+ en Inter werken samen om een aantal van deze speciale shirts te doneren aan de kinderen op de kinderafdeling in Milaan. Het is een hartverwarmende draai die laat zien dat sport en entertainment positieve impact hebben.

En hier komt de echte knaller: je kunt deel uitmaken va iets speciaals. Op een veiling op eBay worden geselecteerde shirts getoond die de Nerazzuri tijdens de wedstrijd dragen. Elke cent van de veiling gaat rechtstreeks naar het goede doel waardoor je een win-winsituatie is voor zowel fans als de community.

Reageer op artikel:
Inter en Paramount+ onthullen limited edition Transformers-thuisshirt
Sluiten