Hyundai rallyteam speelt op hilarische wijze GTA 6 trailer na

Het is alweer een tijd geleden dat Rockstar Games het internet wist te breken met het delen van de eerste trailer van misschien wel de meest langverwachte game ooit, GTA 6. Met momenteel al zo’n 168 miljoen views en 11 miljoen likes kunnen we wel spreken van een klein succesje voor de gamedeveloper. Dat hebben ze blijkbaar bij Hyundai ook gezien, want hun rallyteam besloot deze trailer compleet na te maken.

De Zuid-Koreaanse autofabrikant heeft een eigen rallyteam en wilt met deze beelden graag terugkijken op het afgelopen autosportjaar. En doen dat op hilarische wijze.

GTA 6 Trailer Hyundai

We zien de mannen van Hyundai Motorsport in het filmpje verschillende scenes uit de trailer van Grand Theft Auto VI naspelen. Van de inmiddels bekende bikiniscene tot het liedje wat gebruikt wordt, alles klopt aan dit filmpje. Rallycoureur Ott Tänak neemt de rol van hoofdrolspeelster Lucia aan en weet onder andere de openings- en afsluitingsscene na te spelen. Tussen de nagemaakte beelden, weet Hyundai het filmpje te vullen met eigen geschoten beeldmateriaal. Zo krijgen we heerlijke rally beelden van het Zuid-Koreaanse team te zien, van onder andere de rally van Monte Carlo.

Triomfen Hyundai Motorsports

De trailer staat vooral in het teken van de triomfen van het rallyteam. Hyundai Motorsports, zoals het team officieel heet, eindigde het afgelopen jaar op de tweede plek in het constructeurskampioenschap en wist in totaal 15 podiumplekken en twee keer de winst te pakken. Hoewel er voor de een echte sportman niets ergers is dan een tweede plaats, lijkt de sfeer er bij de mannen van Hyundai alsnog goed in te zitten. Met deze trailer trapt het team het jaar in ieder geval in stijl af, laten we hopen dat het filmpje de start is van een bijzonder sportjaar voor de rallyrijders van Hyundai. Benieuwd naar de beelden van de nagemaakte trailer? Die check je hieronder!

Reageer op artikel:
Hyundai rallyteam speelt op hilarische wijze GTA 6 trailer na
Sluiten