Hublot dropt de hele dikke Big Bang Unico Full Magic Gold Limited-Edition

Het paradepaardje van Hublot, de Big Bang, is jarig en wordt 18 jaar. Natuurlijk heeft het iconische uurwerk in de loop der jaren veel transformaties ondergaan, dat doen wij mensen tenslotte ook. Maar het nieuwe verjaardagsmodel, de Big Bang Unico Full Magic Gold zal de zaken naar een hoger niveau tillen.

Unico Full Magic Gold

Hublot’s Big Bang Unico Full Magic Gold is, naast een hele mond vol, ook een feestelijke limited edition die twee van de belangrijkste aanbiedingen van het merk combineert: het Big Bang Unico-model en het gepatenteerde magische goudlegeringsmateriaal.

Door Hublot omschreven als het “eerste krasvaste 18-karaats goud”, is de horlogekast gemaakt van gepolijst ‘magisch’ goud. Het horloge is gekleed in de iconische 44 mm sandwichconstructie van het model, naast de gebruikelijke kenmerken zoals de grote drukknoppen, skelet wijzerplaat, de 6 niet-uitgelijnde schroeven op de kast en de verwisselbare rubberen band. Het uurwerk wordt aangedreven door Hublot’s in-house zelfopwindende UNICO 2 chronograaf uurwerk, uitgerust met 72 uur looptijd en waterdichtheid van 10 ATM.

Hublot

Ricardo Guadalupe, de CEO van Hublot, zegt over dit speciale klokkie: “We lanceerden het voor het eerst in 2005, wat betekent dat dit jaar de Big Bang achttien wordt. Een belangrijke mijlpaal voor Hublot, maar ook voor de industrie, omdat het niet alleen zijn eigen look, geest, universum en technische prestaties creëerde, maar ook zijn eigen grote gemeenschap van fans en verzamelaars. Tegelijkertijd blijft het op 18-jarige leeftijd net zo fris en zorgeloos als op de dag dat het werd uitgebracht. De Big Bang heeft nog veel te zeggen. Het bewijs zit in deze “Full Magic Gold”-versie, die echt de essentie van onze fabricage belichaamt.”

De Big Bang Unico Full Magic Gold wordt verkocht voor $ 38.000. Mocht je zoveel willen en kunnen besteden aan een horloge, moet je niet de tijd nemen om het te overwegen. Het is namelijk beperkt tot 200 stuks en alleen exclusief verkrijgbaar via de officiële website van Hublot.

Reageer op artikel:
Hublot dropt de hele dikke Big Bang Unico Full Magic Gold Limited-Edition
Sluiten