Koop de FHM500 en maak kans op een HP Sprocket Plus!

Gozer. Heb je de FHM500 nou al in huis? NIET? Waar wacht je in hemelsnaam nog op. Dit is het blad der bladen. Het magazine der magazines. Het tijdschrift der tijdschriften. Het perfecte magazine voor elke Hollandse jongeman. We hebben nu een extra reden om de FHM500 op de kop te tikken, want bij aankoop van het magazine maak je kans op een supertoffe HP Sprocket Plus!

Een HP Sprocket Plus? Een HP Sprocket Plus! Je beseft niet eens voor de helft hoe cool dat ding is. De HP Sprocket Plus is een fotoprinter op zakformaat. Yep, met deze gadget kun jij foto’s vanaf je smartphone in een keer van de digitale wereld naar de keiharde werkelijkheid printen. We hebben ‘m voor je uit geprobeerd en dit is echt een staaltje futuristische awesomeness van hebben wij jou daar. Maan heeft ‘m ook al uitgetest, check de video hieronder maar effe.

HP Sprocket Plus = Gadget van deze zomer

Perfect geschikt voor op festivals of vakantie. Kun je herinneringen in een keer tastbaar maken. Of wou je zeggen dat jij de foto’s op je smartphone nog vaak terugkijkt? Dat bedoelen we. Met de HP Sprocket Plus komt daar verandering in, want nu kun je weer eens een ouderwets fotoalbum maken van al je epische avonturen.

Hoe dat werkt? De foto’s worden via een bluetoothverbding met je smartphone afgedrukt op fotopapier van 5,8 x 8,6 centimeter. Verder kun je ‘m nog personaliseren door midden van een tekst, lijstje of filter. Yep, we hebben hier te maken met de coolste gadget van deze zomer.

Winnen!

Laten wij er nou net 10 van weggeven! Hoe je kans maakt om te winnen? Gaan we je vertellen in een uitgebreid doch oersimpel stappenplan:

1. Ga naar deze link
2. Beetje opschieten, want het blad is nog maar tot 16 juni te koop
3. Bestel je favoriete TABAC product
4. De FHM500 krijg je er gratis bij, dus hier hoef je niets voor te doen
5. Ligt het magazine op je deurmat? Gefeliciteerd, je hebt het beste cadeau aan jezelf gedaan.
6. Haal ‘m uit de verpakking en maak een foto van jou met de FHM500
7. Plaats de foto op Instagram met #FHM500
8. Heel goed, jij maakt nu kans op een van de 10 HP Sprocket Plus
9. Fingers crossed en toi toi toi!
10. Wij maken na 16 juni de winnaars bekend

F h m 5 0 0 M a g a z i n e #fhm500 • @fhm_nederland @hp #hpsprocket

A post shared by Sijmen Berkers (@sijmenberkers) on

Winnaars!

Inmiddels hebben we drie exemplaren weggegeven, dus er zijn er nog 7 over! Een van de gelukkige winnaars is Sijmen (zie hierboven). Gefeliciteerd Sijmen! Jij ook zo’n dikke prijs binnen hengelen? Moet je wel een beetje opschieten, want je hebt nog maar een week om de FHM500 binnen te hengelen en dus kans te maken op een HP Sprocket Plus. Laat dit niet aan je voorbij gaan!

Reageer op artikel:
Koop de FHM500 en maak kans op een HP Sprocket Plus!
Sluiten