Game of Thrones fans door het dolle na het zien van nieuwe spin-off: House of the Dragon

Het is alweer een kleine drie jaar geleden dat de laatste aflevering van de wereldberoemde serie Game of Thrones de ether in werd geslingerd. In die laatste aflevering was er te zien dat een nieuwe spin-off van de serie zou komen, maar meer dan dat was er niet bekend. Na drie jaar is het dan eindelijk zover. ‘House of the Dragon’ speelt zich 200 jaar voor Game of Thrones af en aan de eerste beelden te zien gaat het net zo’n succes als zijn grote broer worden. 

Als je Games of Thrones nu nog steeds niet gezien hebt, heb je echt wat gemist. De serie is in onze ogen zo goed dat je hem zelfs op jouw bucketlist zou moeten zetten. Volgens de geruchten zijn er zelfs mannen uit hun vriendengroep verbannen door het niet zien van de serie en nog erger – hebben sommige mannen op staande voet ontslag gekregen.

House of the Dragon

De prequel genaamd ‘House of the Dragon’ gaat over de voorgeschiedenis van de familie Targaryen. De leden van dit Huis zijn nog het meest bekend als de voorvaderen van Daenerys Targaryen, die in de oorspronkelijke serie te zien was als de ‘Mother of Dragons’. Ook in de nieuwe serie zullen deze wezens regelmatig te zien zijn in een oudere strijd om de Iron Thorne, deze keer tussen verschillende nazaten uit hetzelfde huis. Het belooft dan ook een spannende strijd te worden. Haal dus voldoende popcorn in huis, want van deze nieuwe serie wil je geen minuut missen.

Strijd

Paddy Considine zal Koning Viserys Targaryen spelen, die de oude koning Jaehaerys Targaryen opvolgde. Zijn eerstgeborene is Prinses Rhaenyra Targaryen, gespeeld door actrice Emma D’Arcy. Ze is een drakenrijder en van puur Valyrisch bloed, maar het probleem is dat ze geen mannelijk erfgenaam is. Matt Smith speelt Prins Daemon Targaryen, de jongere broer van Viserys en zijn opvolger. Hij is een groot strijder en een drakenrijder en heeft nogal wispelturige trekjes. Het gaat vooral over de honger naar macht en de eerste beelden zijn veelbelovend

Reageer op artikel:
Game of Thrones fans door het dolle na het zien van nieuwe spin-off: House of the Dragon
Sluiten