Horrify is de nieuwe streamingdienst met alleen maar horror

redactie 30 okt 2018 Entertainment

Ze hadden geen betere dag uit kunnen kiezen om het te lanceren. Het is morgen immers de grootste griezeldag  van het jaar: Halloween. Omdat te vieren wordt Horrify vandaag gelanceerd. Het streaming platform bevat alleen maar horrorfilms en -series en is in de gehele Benelux te gebruiken. De creativiteit van het platform laten we even in het midden. 

Op Horrify kun je filmpjes en series bingewatchen waarin hoofden worden afgehakt, lichamen uit elkaar worden gereten en geesten feestjes vieren. Kortom: voor iedereen die niet bang is voor een beetje griezelen. Er staan meer dan honderd horrorfilms- en series op dit fonkelnieuwe platform. Over een paar uurtjes gaat Horrify officieel online. En je kan de eerst twee weken gratis kijken, best handig zo rond de Halloween.

Aanbod

We zien op de site al een paar titels voorbij komen: I Saw te Devil, American Mary, Oculus en Stake Land. Dat zijn zeker geen slechte namen als we de IMDb scores mogen geloven. Daarnaast wil het platform het aanbod wekelijks gaan vernieuwen. “Het horroraanbod van Netflix is heel beperkt”, zei  woordvoerder Nikki Hage in De Standaard. Ze willen ook wat B-films op het platform aanbieden, voor de echte liefhebber zeg maar. Hoewel er op Netflix ook echt wel genoeg te smullen is. Zo kwam 12 oktober de gruwelijke horrorfilm Apostle uit.

Concurrentie

Horrify is voorlopig de enige streamingdienst met horrorfilms, maar dat ook dat verandert vrij snel. Op 30 november komt Fear Unlimited uit. Dit platform is evenals Horrify gespecialiseerd in enge films. De keuze is in ieder geval reuze, toch is Horrify wel mooi de eerste. Da’s op zich gunstig

Rip off

De naam Horrify doet ons meteen denken aan Spotify, dus een beetje afgezaagd is het wel. Daarnaast lijkt de website (en het logo) ook wel heel erg de site van Netflix. Ah ja, beter goed gejat dan slecht bedacht toch. Misschien dat wanneer je inlogt het er wel heel anders uit gaat zien. Nu nog even je huis decoreren en klaar!

 

Reageer op artikel:
Horrify is de nieuwe streamingdienst met alleen maar horror
Sluiten