Deze 9 Netlfix films zijn zo eng dat mensen ze niet af durven kijken

Redactie 3 apr 2018 Entertainment

Met je hoofd in een kussen gedrukt probeer je aan de griezelige beelden en doordringende geluiden te ontkomen. Stiekem spiek je toch om er vervolgens spijt van te hebben, de beelden willen het netvlies daarna niet meer verlaten. Dagen loop je met verontrustende, walgelijke en gestoorde beelden rond in je kop. Toch knal je een paar dagen later weer een vergelijkbare griezelfilm aan. Uit onderzoek is nu gebleken dat de engste films op Netflix zijn. Zelfs zo eng, dat mensen ze niet afkijken.

De horrorfilm Veronica (waarvan gezegd wordt dat die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal) kwam afgelopen maand vanuit Spanje over en schokte de wereld. Veel mensen noemen het de engste film op Netflix en willen het niet eens afkijken.

Netflix heeft nu gecheckt hoeveel mensen de film niet afkijken en ook welke andere populaire horrorfilms hoog scoren met dit gegeven. Ze hebben precies gekeken naar het hoogste percentage mensen die op bijna drie kwart van de film stopten met kijken. Dus waarbij het duidelijk is dat het niet was omdat de film niet goed was, maar omdat ze hem echt niet af durfden te kijken. Want wie stopt een film kijken op driekwart? Precies alleen als je de film niet af wilt zien. Of omdat ze in slaap vallen omdat ze teringmoe zijn, dat kan natuurlijk ook. Dit zijn de engste Netflix films die je misschien niet af wilt kijken.

1. Veronica

2. Friday the 13th

3. Gerald’s Game

4. Holidays

5. Honeymoon

6. P

7. Ravenous

8. The Innocents

9. We Are Not Alone

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Deze 9 Netlfix films zijn zo eng dat mensen ze niet af durven kijken
Sluiten