De Honomobo Bar is de snelst opzetbare pop-up kroeg voor in je achtertuin

Redactie 21 mrt 2018 Entertainment

Wie droomt er nu niet van een bar in zijn eigen achtertuin? Zo eentje waar je elke moment van de dag even kunt gaan chillen en een ijskoude rakker kunt openen met je maten. Goed nieuws heren, hij is er: de Honomobo Bar.

Makkelijk op te zetten en weer af te breken. Je kunt hem dus overal neerzetten. In je tuin, bij het zwembad, bij een meertje of zelfs op een berg. Ideaal als je een lekkere afdaling op de latten hebt gedaan, een biertje is het minste wat je dan hebt verdient. Dit is de meest ideale pop-up bar die we ooit hebben gezien.

Mancave 3.0

Zet de biertjes dus maar alvast koud, want dit wordt de nieuwe plek waar jij en je vrienden de komende lente- en zomerperiode gaan chillen. De bar heeft een uitklapbaar dak, zo sta je altijd beschut tijdens een regenbui. Het heeft zelfs een extra dakje waaronder je kunt gaan chillen als de zon even te heet is. Tip: verkoel je met een vers getapt biertje, het werkt echt. Niet te vergeten, de home-bar is helemaal gemaakt in stijl voor de echte mannen. Check even de foto’s hieronder, dan weet je wat wij bedoelen. De Honomobo Bar kun je bestellen voor 16.300 euro en staat binnen minder dan vier weken in jouw achtertuin. Kwestie van geld bij elkaar leggen met je vrienden en je hebt een droomkroeg voor je deur staan. Toch beter dan zo’n opblaasunit en scheelt ook weer een tunnel te graven naar je favoriete kroeg.

Foto’s: Honomobo Bar

Reageer op artikel:
De Honomobo Bar is de snelst opzetbare pop-up kroeg voor in je achtertuin
Sluiten