De Springbreak ‘Butt Luge’ is een extreme versie van de bodyshot en loopt uit de hand

Redactie 21 mrt 2018 Entertainment

Je kent het wel, je bent op vakantie, je bent jong en je wilt wat. Je zet het op een zuipen en verzint de gekste dingen om bezopen te raken. Als de combinatie tussen vrouwelijk schoon en zuipen gevonden kan worden ben je de koning van de avond. Voor je het weet is er een heuse hype gaande. Precies wat gaande is bij de Springbreak. De nieuwe rage? Losbandige studenten die bier drinken uit elkaars bilnaad, de zogeheten ‘butt luge’.

Het idee is dat er een biertje gegoten wordt over iemand zijn billen en dat iemand de sprankelende spetters dan opvangt en drinkt. Zolang er prachtige vrouwen rondlopen is het een gek idee maar zien we het punt. Kijkt zelf maar:

The fountain of youth #VivaLaSpringBreak

A post shared by 5th Year (@5thyear) on

Langzaam wordt de hype uitgebreid en uitgemolken door slimme hitsige mannetjes. Deze versie hier beneden lijkt eerder op een bef partij dan het originele idee van bier opvangen.

When she asks "do you eat ass" ? #buttluge

A post shared by CollegeUncut (@collegeuncut) on

Het ging lang nog oké, we konden het ergens begrijpen. Maar er zijn altijd mensen die het naar het level ranzig moeten brengen. Wanneer een meisje bier begint te drinken van de harige billen van een papzak dan haken wij af.

Man Thong Bong™️ @oldrowofficial

A post shared by 5th Year (@5thyear) on

Maar men moet blijven innoveren. Iets doen wat een ander heeft bedacht is natuurlijk van de zotte, niet origineel. We moeten wel een beetje creatief blijven! Zo besluiten er hier een paar om het bier eerst nog over een kwal heen te schenken. Creatief! Dames en heren, we presenteren u de jellyfish butt Luge.

A jellyfish, an ass luge, a really annoying bystander – a lot going on here (@Jaroddodge)

A post shared by TFM (@totalfratmove) on

Het gestoorde is dat het maar door blijft gaan. De spring breakers moeten nieuwe stunts blijven verzinnen. Nu de kwallen niet meer veilig zijn moeten natuurlijk de gevaarlijkste zeedieren ook gebruikt worden. Tenslotte zijn kwallen maar voor sukkels, een haai pakken is voor de echte waaghalzen. Zieliggg.

The shark shotgun. @tfmspringbreak

A post shared by TFM (@totalfratmove) on

Tja, sommige vrouwen lusten er wel pap van. Ideeën worden uitgemolken. Soms goed, de ander wat minder. Besluit zelf maar wat je er van vindt.

The female luge ?

A post shared by Richmond Row (@officialrichmondrow) on

Wij stoten door naar de kroeg, even zoeken of er in Nederland ook vrouwen zijn die we zo ver kunnen krijgen voor een ‘Butt luge’.

Foto: Instagram @collegeuncut 

Reageer op artikel:
De Springbreak ‘Butt Luge’ is een extreme versie van de bodyshot en loopt uit de hand
Sluiten