Uitgebreide trailer van Homeland seizoen 6 is meeslepend en spectaculair

redactie 19 dec 2016 Entertainment

Onlangs werd de eerste teaser al onthuld, maar nu is dan eindelijk de eerste volledige trailer voor het nieuwe seizoen van Homeland onthuld waarin men zich opmaakt voor de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president. Hier geen pedante, global warming ontkennende ondernemer, maar is er gekozen een vrouwelijke president. Een herkenbare, want wie House of Cards heeft gezien zal Elizabeth Marvel (Heather Dunbar) herkennen.

*Niet verder lezen als je niet gespoilerd wil worden over seizoen vijf*

In het zesde seizoen heeft Carrie Berlijn weer ingeruild voor New York, waar ze zich inzet voor een foundation die zich sterk maakt voor het welzijn van moslims in de VS. Dar Adal en Saul Berenson werken nog steeds voor de CIA, waar zij moeite hebben met het beleid van de nieuwe presidente. Grote cliffhanger uit het laatste seizoen is natuurlijk hoe het met Peter Quinn gaat. De trailer verklapt nog niks, maar hint wel naar een terugkeer. Let’s hope so.

15 januari zal het nieuwe seizoen beginnen op Showtime. Eerder werd al bekend dat Homeland ook nog een zevende en een achtste seizoen zal krijgen.

Reageer op artikel:
Uitgebreide trailer van Homeland seizoen 6 is meeslepend en spectaculair
Sluiten