Homeland seizoen 7 is eind maart te zien in Nederland

Redactie 29 jan 2018 Entertainment

Waarschijnlijk ben je nu helemaal bij met Homeland (of je was dat al een tijdje), dus we kunnen in een rechte lijn door naar de start van het zevende seizoen van de thrillerserie. Homeland seizoen 7 is coming, alleen is ‘ie in Nederland wat later te zien dan in Amerika.

Net als altijd zal NPO3 Homeland weer wekelijks gaan uitzenden, maar de eerste aflevering zal volgens televizier.nl pas op 24 maart verschijnen. Dit terwijl de eerste aflevering in de USA al op 11 februari in première zal gaan op Showtime. Iets langer geduld dan normaal dus.

Mocht je nog niet bij zijn: je kunt een dag vrij nemen en heel seizoen 6 in een keer bingewatchen, want dat staat sinds een kleine twee weken op Netflix. We kunnen je verzekeren: dikke aanrader. Mocht je niet zo ver zijn, stop dan hier en ga lekker de Sports Illustrated Rookies van dit jaar bekijken.

In seizoen 7 gaat Carrie bij haar zus wonen. Vanaf daar gaat ze de strijd aan met de ontspoorde president Keane. Die vrouw is helemaal para geworden. Ze heeft natuurlijk ook wel het een en ander meegemaakt, maar om nou zonder bewijs 200 kopstukken van de CIA en FBI te laten opsluiten gaat vrij ver. Die is niet meer te houden joh. Duidelijk is dat het weer een seizoen wordt om ernstig op te verheugen, want wat een topserie is dit. Nieuwe teaser vind je hieronder buddy.

Reageer op artikel:
Homeland seizoen 7 is eind maart te zien in Nederland
Sluiten