Eerste trailer van Homeland seizoen 6 ziet er razendspannend uit

redactie 7 nov 2016 Entertainment

Homeland is een van de beste series ooit, dus je snapt wel dat we met trappelende voetjes zitten te wachten op het nieuwe seizoen. Het zesde seizoen speelt zich enkele maanden af nadat Carrie ternauwernood een terroristische aanslag heeft voorkomen in Berlijn. Carrie is terug naar de Verenigde Staten, waar ze leeft in Brooklyn, New York. Daar werkt ze voor een foundation die zich inzet voor het welzijn van moslims in de VS.

*Niet verder lezen als je niet gespoilerd wil worden over seizoen vijf*

Een van de zaken die spannend is is het feit of eindbaas Peter Quinn nog levend is. Executive Producr Alex Gansa zei daar tegenover AccessHollywood.com het volgende over. ‘Quinn is alive, I can say that much. But we really want to be careful about revealing what his condition is. I would just say that he suffered a major stroke last season, and his very existence was in question. And so you’re going to see a very changed and altered Quinn this year. That’s really all we can say.’

Series kijken met je vriendin

Blijft nog spannend dus hoe het met Quinn zal aflopen. De trailer van het zesde seizoen laat in elk geval de spanning zien die we mogen verwachten. Het seizoen speelt zich af tussen election day en inauguration day, waarbij al bevestigd is dat Elizabeth Marvel uit House of Cards de nieuwe Amerikaanse president zal gaan spelen. Daarnaast zijn uiteraard ook CIA-sheriffs Dar Adal en Saul Berenson weer van de partij. Op 15 januari zal op Showtime de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien zijn. Can’t wait.

Reageer op artikel:
Eerste trailer van Homeland seizoen 6 ziet er razendspannend uit
Sluiten