Kerstklassieker Home Alone krijgt een nieuwe versie van Disney

redactie 7 Aug 2019 Entertainment

De winstmachine van Disney draait op volle toeren. Eerst werden al klassiekers als Jungle Book en Aladdin nieuw leven ingeblazen en momenteel is The Lion King aan het knallen in de bioscopen terwijl de volgende klapper alweer klaarstaat: kerstkraker Home Alone krijgt een remake!

21st Century Fox werd afgelopen maart voor het duizelingwekkende bedrag van $71 miljard overgenomen door de Walt Disney Company. Alle films van deze mediareus werden daardoor ook beschikbaar voor de Mickey Mouse & Co. Hieronder vallen successen van Fox als Avatar, Deadpool en The Simpsons die na deze deal in handen van Disney terecht kwamen.

De krachtpatser op het gebied van familievermaak liet zich dit natuurlijk geen twee keer zeggen en schakelde meteen een paar tandjes bij; wat zeggen we, complete tandwielen. Directeur Bob Iger maakte bekend dat kersthit Home Alone een nieuwe versie krijgt, maar was onduidelijk of het een remake of reboot betreft. Ook hield Bob het in het midden of het om een film of serie zou gaan.

Wat wel zeker is, is dat de nieuwe versie van Home Alone op Disney+ te bewonderen zal zijn. Disney werkte de afgelopen jaren hard aan zijn eigen platform om de strijd aan te gaan met Netflix, Amazon en HBO. 12 november zal de streamingsdienst van Disney gelanceerd worden en weten we ongetwijfeld meer over Home Alone!

Superguide

Reageer op artikel:
Kerstklassieker Home Alone krijgt een nieuwe versie van Disney
Sluiten