De I.Con Smart condom meet je prestaties tussen de lakens

Redactie 12 dec 2017 Entertainment

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoeveel calorieën je nou eigenlijk verbrandt tijdens een potje rampetampen? Of wil je gewoon weten hoelang jij over je daad doet? De oplossing is nabij in de vorm van de I.Con Smart condom. Dit reuze intelligente ringetje meet je prestaties in bed én houdt alle data nauwkeurig bij. Voor de echte prestatielul!

De I.Con Smart condom is een klein rubber ringetje die je omdoet nádat je het condoom om junior hebt geschoven. De maker belooft je dat je er absoluut geen last van hebt, en als de maker dat zegt dan is dat natuurlijk zo. Ook is het mogelijk om de ring aan te passen aan verschillende lengtes. Niet iedereen beschikt immers over maatje Ron Jeremey. Is ‘ie leeg? Geen reden tot paniek. Je kunt hem opladen via een Micro-USB en daarna kan de ring er weer tot acht uur vol gas tegenaan.

Volgens British Condoms, het bedrijf dat achter dit slimme ding zit, brengt de I.Con Smart condom alle statistieken in beeld die mannen willen weten. Je kunt daarbij denken aan de duur van je sessie, omtrek, soorten standjes, aantal verbrande calorieën en zelfs hoe vaak je hebt gestoten. Kijk, dat zijn nog eens feitjes.

Ook heeft dit apparaatje een medische handigheid. De I.Con Smart condom kan namelijk soa’s als chlamydia en syfilis opspeuren. Nieuwsgierig geworden? De I.con Smart condom is hier te koop voor 70 euro.

Foto’s: Manners

Reageer op artikel:
De I.Con Smart condom meet je prestaties tussen de lakens
Sluiten