Goed nieuws voor je vriendin, want met pijpen verbrand je veel calorieën

Redactie 4 dec 2017 Entertainment

Mannen, we hebben goed nieuws. Heel goed nieuws zelfs. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je bijzonder veel calorieën verbrandt met een potje pijpen. Dat is met name voor je vriendin goed nieuws. Geeft haar weer een extra reden om op je trompet te blazen, wat inherent is aan goed nieuws voor jou, vriendelijke vriend. Wij hebben even wat sappige feitjes voor je op een rijtje gezet

1. Pijpen is burnen!

Tijdens een goede pijpsessie verbrandt een vrouw maar liefst 100 calorieën per half uur. Dat zijn méér calorieën dan wanneer zij een fietstocht aflegt van zo’n 25 minuten. Ook een gemiddelde yoga-sessie van 20 minuten bokst niet op tegen een gretig potje stokslobberen. Mocht een vrouw haar aantal verbrande calorieën tijdens het pijpen willen verhogen dan adviseert de in Los Angeles gevestigde seksuoloog Jaiya Kinzbach om push-ups te doen tijdens de nobele daad of zelfs wat yoga uit te proberen.  Ach wel ja, waarom ook niet! Om even een kleine indicatie te geven. Om een glas cola (139 calorieën) te verbranden moet er 45 minuten op je banaan worden gekluifd. Een Marsreep van 260 calorieën kost haar  1 uur en 20 minuten pijpen en voor een Big Mac burger ter waarde van 508 calorieën is ze  2 uur en 40 minuten onder de pannen.

Pijpen

2. Joggen in bed

Een potje goede seks zorgt voor de verbranding van zo’n 144 calorieën per half uur. Dat staat gelijk aan 20 minuten joggen. Wij zouden het wel weten. Wel telt mee, hoe langer en krachtiger de sessie, hoe meer vet je verbrandt. Sixpack, here you come.

3. Tongworstelen

Ook met een lekker ouderwets potje tongworstelen scoor je lang niet slecht. Zo’n 68 calorieën verbrand je per uur, dus mocht je willen afvallen dan weet je wat je te doen staat. Veel plezier met sporten!

Reageer op artikel:
Goed nieuws voor je vriendin, want met pijpen verbrand je veel calorieën
Sluiten