Hier is de eerste blik op de sexy Sports Illustrated Swimsuit Edition 2018

Redactie 25 jan 2018 Girls

Naast de FHM500 is er nog een mooi blad dat jaarlijks verschijnt: de Sports Illustrated Swimsuit Edition. De mooiste vrouwen ter wereld worden opgetrommeld om naar de paradijselijke stranden te vliegen om zich daar op hun meest sexy manier te laten fotograferen. Elk jaar weer is het smullen geblazen. In februari komt ‘ie weer uit en de eerste glimp is hier. 

In een vrolijke video zien we de eerste namen voorbij komen die het blad van allure moeten voorzien. Zo is onder meer Alexis Ren van de partij, de parel die al lang op onze radar staat maar het afgelopen jaar als een komeet omhoog is geschoten naar de eredivisie der topmodellen.

brb

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

Een andere beauty die we voorbij zien huppelen is Sailor Brinkley Cook, de dochter van een van de mooiste 60-plussers ter wereld: Christie Brinkley. De appel valt hier duidelijk niet ver van de boom.

? from @hamptonsmag & @jennyhargrove ❤️??? get ur copy! out now!

Een bericht gedeeld door Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) op

En dan hebben we nog Olivia Culpo. Supermodel, ex-Miss USA, ex-Miss Universe en Instagramfenomeen met meer dan 2 miljoen volgers. Kun je er prima bij hebben!

#BTS….. Shooting something secret ??

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Dan hebben we nog een debutante in de vorm van Jasmyn Wilkins. Voormalig Miss Georgia USA. Focust zich sinds drie jaar op haar modellencarrière en dat gaat haar prima af. Wil later als ze groot is wel verpleegkundige worden. Nu al goed nieuws voor toekomstige patiënten. Haar vader is trouwens voormalig NBA Hall of Famer Dominique Wilkins. Heb je wat om over te kletsen als je als potentiële schoonzoon.

?✨Who all is excited for @si_swimsuit launch week in February!?

A post shared by Jasmyn Wilkins (@jasmynwilkins) on

Genoeg geluld, deze video warmt je alvast op!

Openingsfoto: YouTube/Sports Illustrated Swimsuit

Reageer op artikel:
Hier is de eerste blik op de sexy Sports Illustrated Swimsuit Edition 2018
Sluiten