63-jarige Christie Brinkley maakt rentree in Sports Illustrated

Redactie 8 feb 2017 Girls

We kennen Christie Brinkley al een tijdje want zij verscheen met haar verrukkelijke uiterlijk in 1979 al op de cover van Sports Illustrated. Je zou zeggen dat een vrouw op haar 63e niet bepaald meer gewenst is op de cover van de badpakkenspecial van het blad, maar in het geval van Christie gaat dat niet op. Vroeger was alles beter, tenzij dat van vroeger zichzelf blijft overtreffen.

Voor als je het nog niet door had: Christie Brinkley is back in business. Ze had gezworen vanaf 2004 geen bikini-shoots meer te doen. Gelukkig heeft zij twee bloedmooie dochters die hun moedertje hebben overgehaald nog één laatste shoot te doen. Vooruit, maar alleen als de meiden mee gaan. En dat deden ze. Hoewel we onze eigen stok het liefst nog even in de hand houden zullen wij blij zijn als moeder Christie het stokje wél doorgeeft.

63. Tsjonge jonge, nauwelijks te geloven toch? Ze zal wel hebben geleefd onder het motto ‘Your body is your temple’. Toch maar eens een kijkje gaan nemen bij de yogacursus.

Oh, mocht je nieuwsgierig zijn naar de dochters:  de brunette links is dochter Alexa Brinkley en rechts staat, met de prachtige naam, Sailor Brinkley Cook. Wauw!

Reageer op artikel:
63-jarige Christie Brinkley maakt rentree in Sports Illustrated
Sluiten