Alle Harry Potter films binnenkort op Netflix te zien

redactie 24 okt 2018 Entertainment

De boeken en de films van Harry Potter blijven goed. Hoe vaak heb jij de Steen der Wijzen wel niet gezien? Toch ontbrak iets fundamenteels in onze leventjes, de films stonden nog niet op Netflix. Telkens wanneer je weer een Harry Potter film wilde zien moest je oude dvd’s weer opscharrelen, of je keek ze lekker zwart via de piratenbaai. Straks hoeft het waarschijnlijk niet meer. 

De films van de boeken van J.K. Rowling verschenen tussen 2001 en 2011.  Iedere film was een daverend succes, de bioscopenzalen zaten stampend vol. Straks zullen de films op Netflix een flinke reboost krijgen, want wie heeft er nou geen zin in een marathon met films over de populairste tovenaarsleerling op aard.

Drink veel  koffie voordat je aan de marathon begint, want wie alle films achterelkaar wil kijken is zo’n slordige 20 uur bezig. Moet je ze natuurlijk wel even in de goede volgorde kijken, want anders klopt er geen hout van.

Harry Potter and the Philosopher’s Stone
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter and the Goblet of Fire
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1
Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

Alle acht Harry Potter-films zijn vanaf 1 november te bekijken op in ieder geval de Franse en de Belgische variant van Netflix. Naar verwachting zal de rest van de wereld snel volgen. We houden jullie op de hoogte.

[Edit:] Op de nieuwsstorm heeft Netflix Nederland gereageerd dat ze voorlopig geen Harry Potters films  verwachten op de Nederlandse Netflix. We houden hoop!

Manners

Reageer op artikel:
Alle Harry Potter films binnenkort op Netflix te zien
Sluiten