Vlaams topmodel Marisa Papen houdt een controversiële naaktshoot in Turkije

redactie 24 okt 2018 Girls

In het verleden heeft het Belgische topmodel Marisa Papen al voor de nodige opschudding gezorgd met een aantal controversiële fotoshoots. Zo is ze in Egypte eens gearresteerd nadat ze uit de kleren ging voor de Piramiden. Ook waren een aantal religieuze leiders niet echt content met haar naaktshoot bij de Klaagmuur in Jeruzalem. Nu heeft ze een tripje door Turkije gemaakt, drie keer raden wat ze daar gedaan heeft.

In de Turkse buitenlucht

Inderdaad, al snel distantieerden de kledingstukken zich van het lichaam van deze Vlaamse schoonheid en kon fotoshoot beginnen. Natuurlijk gebeurde dit niet discreet op een afgesloten hotelkamertje, maar lekker in de Turkse buitenlucht. Naast een moskee bijvoorbeeld.

Marisa Papen
Foto: Jesse Walker voor ENKI Eyewear

Turkish Delight

De foto’s zijn genomen door de fortuinlijke fotograaf Jesse Walker voor een campagne van ENKI Eyewear. Slim van het zonnebrillenbedrijf, dit levert ze namelijk een hoop bekijks op. Jesse en Marisa noemen de fotoserie ‘Turkish Delight’. Om al deze uitdagende plaatjes te schieten zijn de twee door verschillende Turkse steden zoals Istanboel en Cappadocië gereisd. Wat een mooie ballonnen, hè?

Marisa Papen
Foto: Jesse Walker voor ENKI Eyewear

De machtig mooie Marisa Papen zegt zelf niet puur te willen provoceren met dit soort shoots. Ze wil ook daadwerkelijk een boodschap overbrengen. Ze zegt dat ze de fotoshoots doet om de los te komen van alles dat ons vandaag de dag tegenhoudt. Daarbij noemt ze onder andere religie. Wat je hier ook van vindt, het levert in ieder geval veel leuke plaatjes op.

Meer bloedmooie Belgische dames? Dit zijn wat ons betreft de mooiste vrouwen van België

Reageer op artikel:
Vlaams topmodel Marisa Papen houdt een controversiële naaktshoot in Turkije
Sluiten