Margot Robbie maakt details en naam bekend van Harley Quinn spin-off

Redactie 11 jul 2018 Entertainment

Ze is knettergek en compleet gestoord. Ze heeft vegen make-up over haar gezicht en een raar narrenpakje aan terwijl ze met een honkbalknuppel mensen de grond in timmert. Je krijgt een beetje een dubbel gevoel bij haar. Want hoewel ze een lunatic is, ben je op een bijzondere manier tot haar aangetrokken. Niet zo gek, want de actrice die Harley Quinn speelt is niemand minder dan prachtvrouw Margot Robbie. De Australische actrice maakte bekend dat er een Harley Quinn spin-off komt die wel een tandje heftiger gaat worden dan het niet zo geslaagde Suicide Squad.

Suicide Squad was ruk

Laten we het erover eens zijn dat Suicide Squad ruk was. De film wist met zijn trailer hoge ogen te gooien maar het resultaat was bagger. Alle vette scènes hadden we al in de trailers gezien waardoor de film voelde als een stuiterbal die van de ene scène naar de andere sprong. Alles wat ertussen zat was niet om aan te zien.

Birds of Prey

Maar de momenten die we wel tof vonden waren bijna allemaal met Harley Quinn (Deadshot van Will Smith was ook wel prima). Het werd al snel duidelijk, vooral voor de studio, dat daar veel meer geld te halen viel. Haar personage werd de populairste van de film en nu komt er een spin-off. Margot Robbie liet dat op de filmblog Flickering Myth weten en dat die ‘Birds of Prey’ gaat heten.

R-rating

Ze beginnen met filmen in januari 2019 en Margot zal naast acteren de film ook meeproduceren. Dat geeft haar veel creatieve vrijheid waardoor de film nog wel eens mooi kan gaan worden. Zo bevestigde ze dat deze film een R-rating (dan mag je de film onder de 17 jaar alleen zien met begeleiding) in plaats van de PG-13 rating (sommige beelden zijn schokkend voor kinderen onder de 13) van Suicide Squad. Dat betekent dat we een wat heftigere, bloederige film kunnen verwachten waardoor het ook wat volwassener gaat worden. Goed nieuws, als je het ons vraagt.

Girl gang

Verder kan ze wat meer haar eigen kant op gaan en het personage ontwikkelen zoals zij aanvoelt dat dat moet gebeuren. Tegen Collider vertelde ze: “Ik pitchte het idee van een R-rated girl gang film met Harley omdat ik vond dat ze vrienden nodig had. Harley houdt van omgang met mensen, een film in der eentje zou niet kloppen. Ze moet met andere mensen zijn, het moet een girl gang zijn. Ik zag niet genoeg girl gangs in film, vooral in het actie genre.”

Vier films

Naast deze spin-off wordt gezegd dat Margot Robbie in nog drie films te zien zal zijn als Harley Quinn. Dat betekent nog vier films met de blondine als het vriendinnetje van The Joker. Hier nog een video om te laten zien wat we kunnen verwachten van haar als de slechterik:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Margot Robbie maakt details en naam bekend van Harley Quinn spin-off
Sluiten