Deze Harley-Davidson is nog mooier dan een dagje Blue Lagoon

Redactie 18 mei 2018 Machines

Zie jij jezelf al met deze dikke Harley-Davidson cruisen door de bergen van Zwitserland. Het kan hoor, moet je wel over flink wat knaken bezitten. Deze eenmalige blauwe versie van het bekende motormerk is in samenwerking met het horlogemerk Bucherer uitgebracht. De duurste motor in de wereld.

Het was zeker geen simpel klusje om deze bike te maken. 2500 uren hebben sleutelaars, lassers en andere slimme mensjes aan deze Harley gewerkt. Hij is ook nog eens helemaal met de hand gemaakt. Geen een automatische machine is er aan te pas gekomen. Hatseflats, dat is dus pure ambacht. Weer een mooie reden om deze snelle smurf aan te schaffen.

Peperdure extra’s

Wat is een limited edition zonder extra updates? Helemaal niets natuurlijk. Heb je dus nog een zakcentje over? Met een simpel vraagje plaatsen ze voor je 350 diamanten op je scheurijzer. Dat is nog niet alles, want je kunt nog heel wat onderdelen onder gieten in het goud. Dat kan zelfs met de schroeven van deze bak. Wil je deze Harley-Davidson scoren zonder extra’s? Gaat je even 1.882.090 dollar kosten. Misschien toch maar wat vaker meedoen met de loterij Kans zit erin dat je twee keer de hoofdprijs wint in één week.

Reageer op artikel:
Deze Harley-Davidson is nog mooier dan een dagje Blue Lagoon
Sluiten