Staan alle Shownieuws-babes straks te shinen in de FHM500?

Redactie 18 mei 2018 Girls

Op de radio besteed Giel Beelen er uitgebreid aandacht aan, Coen & Sander belde ons op, websites als Manners, Rumag en Voetbalzone laten het niet onopgemerkt voorbij gaan en ook in televisieland zijn de ogen geopend als het over de FHM500 gaat. Afgelopen week was Shownieuws gezellig bij ons op de redactie om te babbelen over de enige echte lijst der lijsten.

Niet in de laatste plaats omdat er nogal wat Shownieuws-vrouwen kans maken op een plekje in de FHM500. Lisa Michels (die we afgelopen zomer al op heerlijke wijze fotografeerden) , Shelly Sterk, Airen MyleneRenate Gerschtanowitz, Celine Huijsmans (waarmee we ooit al dichtbij een shoot waren) maken allemaal kans op een notering in het magazine met de mooiste vrouwen van Nederland.

En terecht ook, want stuk voor stuk zijn het allemaal beauty’s van formaat uit de Nederlandse entertainmentindustrie. Ze repten zelfs al over een covershoot met alle presentatrices op de cover in een rood bikinietje. Zeggen wij geen nee tegen, toch? Check het item hieronder en vergeet niet te stemmen op je favoriete Shownieuwslady op FHM500.nl.

Reageer op artikel:
Staan alle Shownieuws-babes straks te shinen in de FHM500?
Sluiten