Nachtleven van GTA Online krijgt dikke upgrade via samenwerking met beste dj’s ter wereld

Redactie 26 jun 2018 Entertainment

GTA 5 stamt uit alweer 2013, maar ze staan nog elk jaar in de top-10 van beste verkochte games. Dat komt onder meer doordat ze keer op keer met dikke updates komen waardoor ze relevant blijven. De afgelopen vijf jaar verkochten ze meer dan 90 miljoen exemplaren, waardoor het een van de beste verkochte game aller tijden is. Dit keer komen ze voor GTA Online met een supertoffe update waarbij ze samenwerken met de allervetste dj’s ter wereld.

Niemand minder dan Dixon, Tale of Us, Solomun en The Black Madonna hebben hun medewerking verleent aan de game. Dit zijn de mannen die elk jaar in de top van de Resident Advisor Top 100 staan, de meer underground (techno) tegenhanger van de DJ Mag top 100.

Beste dj’s ter wereld in GTA

In de game krijgt het nachtleven van Los Santos een vette upgrade. Dankzij de inspanningen van een zeer bekend, invloedrijk en enigszins financieel gezond impresario, gaat het vanaf juli los in de ondergrondse club scene. Artiesten van wereldklasse hebben hun verblijf in Los Santos aangekondigd: fans zijn binnenkort te vinden in clubs en warenhuizen door de hele stad om zichzelf te verliezen in zweterig- en extatisch geluk om de nieuwste sets van Solomun, Tale Of Us, Dixon and The Black Madonna te horen en tot in de vroege uren te dansen.

Run je eigen nachtclub

Nachtclubs zijn de perfecte dekmantel voor allerlei missies waar je bij betrokken bent, dus stap in als zakenpartner om nieuwe vestigingen te openen en help de DJ’s om hun beste show ooit neer te zetten. Run je nachtclub van de oprichting en het ontwerp tot aan personeel en promotie; hoe populairder de club, hoe sneller je beveiligde kluis zich vult. Management is eerlijk werk, een nette manier om je inkomsten uit je ongure ondernemingen met Disruption Logistics, The Open Road, SecuroServ en Free Trade Shipping Co. weer schoon te laten lijken.

Binnenkort volgt meer info, zoals hoe je op de gastenlijst komt te staan en exclusieve beloningen kunt verdienen. In elk geval belooft dit een moddervette nieuwe update te worden in GTA Online. Kunnen we wel weer een paar uurtjes mee vooruit.

Reageer op artikel:
Nachtleven van GTA Online krijgt dikke upgrade via samenwerking met beste dj’s ter wereld
Sluiten