Smuggler’s Run is de nieuwe grote update voor GTA 5

Redactie 25 Aug 2017 Entertainment

Het succes van GTA 5 lijkt zo goed als oneindig te zijn. De game blijft maar door verkopen en kan straks de 100 miljoen verkochte exemplaren aan tikken. En hij wordt nog dagelijks door miljoenen gamers gespeeld.

Zij kunnen vanaf 29 augustus aan de slag met de nieuwe grote update voor GTA Online. Smuggler’s Run geeft je de mogelijkheid om waren te smokkelen en op bepaalde punten af te leveren. Leuk feitje: in de tijd van de PlayStation 2 bracht Rockstar een game uit onder de naam Smuggler’s Run. Dit lijkt een mooie ode aan die tijd te zijn.

Centraal in de nieuwe uitbreiding staat Nervous Ron, die op zoek is naar nieuwe partners om zijn zaken in leven te houden. Je maakt daarbij gebruik van vliegtuigen, helikopters en buggy’s om goederen van punt A naar B te brengen. Onderweg word je flink op de huid gezeten en je moet er alles aan doen om heelhuids de avonturen te overleven.

Naast de nieuwe missies krijg je ook toegang tot nieuwe voertuigen, die je kunt opslaan in je nieuwe hangar. Hieronder ook alvast wat verse afbeeldingen van de nieuwe update.

Reageer op artikel:
Smuggler’s Run is de nieuwe grote update voor GTA 5
Sluiten