Pijnlijk maar wel mogelijk: deze man groeide 17 cm door een operatie

In tijden waarin er soms doodleuk wordt gezegd dat je als man minimaal 1,85 moet zijn om een kans te maken bij de vrouw van je dromen, moet er in oplossingen worden gedacht. Gelukkig bestaan die tegenwoordig. MrBrokenBronez (beetje grimmige naam, maar lijkt wel een aardige kerel) groeide ongeveer 17 centimeter door een flink pijnlijk groeioperatie.

Kleine disclaimer: een heel bloederig verhaal is het niet, maat het is ook niet bepaald smakelijk. Eet eerst eventjes je mond leeg.

Groeioperatie

De gast die de operatie heeft ondergaan heeft flink zijn best gedaan. Hij is in flink goede vorm en alles wat binnen zijn eigen kunnen lag om er goed uit te zien heeft ‘ie gedaan. Eén ding had ‘ie niet in de hand: zijn lengte. Hiervoor is hij onder het mes gegaan en we gaan ervan uit dat jullie met dezelfde vraag zitten als wij: hoe dan?!

Oke, daar komt ‘ie dan. Technisch gezien is stap één het verwijderen van je been. Ja, echt waar. Vervolgens wordt er een metalen pin middenin je been geplaatst. Aan de buitenkant wordt ook metalen staaf geplaatst. Elke dag moet je de pin een klein beetje verder draaien zodat je been een klein beetje wordt verlengd. Hij rekt zo je botten en je spieren uit. We zeiden toch dat het een beetje een goor verhaal was!

En dan?

Als je op zeker moment denkt dat je botten en spieren wel ver genoeg gerekt zijn, dan wordt de staaf aan de buitenkant verwijderd. Als de botten dan weer helemaal zijn hersteld wordt ook de staaf aan de binnenkant van je benen verwijderd.

Als je het ons vraag kun je beter gewoon aan de kleine kant blijven. Dit klinkt niet als iets wat je moet willen. Toch was MrBrokenBonez in eerste instantie 1.65 en na zijn operatie 1.82. Trek je eigen conclusies.

@mrbrokenbonez They said it wasnt possible. From 5’5 to 6’0 using limb lengthening surgery. @LiveLifeTaller #growingtall #growingtaller #growthspurt #limblengthening #limblengtheningsurgery #gettingtall #gettingtaller #sixfoot ♬ Nice For What – Drake

 

Reageer op artikel:
Pijnlijk maar wel mogelijk: deze man groeide 17 cm door een operatie
Sluiten