HBO werkt aan een ‘GOT’ prequel-serie over House Targaryen

redactie 14 Sep 2019 Entertainment

Bring on the fire, wigs and blood. HBO draait overuren. Na het succes van ‘Game Of Thrones’ (ja het einde was kut, get over it) gaan ze verder met de uitbreiding van verhalen in Westeros. Er staan meerdere ‘GOT’ prequals op de agenda en volgens Variety is het nu de beurt aan je favoriete drakenrijders.

Backstory

Jawel, de blonde ‘mad’ koppies staan hier centraal. Nu komen de Targaryens al meerdere malen voor in GOT, maar er waren er nooit veel. Ze waren namelijk net als onze varkens voor het grootste deel afgeslacht. Nu gaan we toch echt meer van hun achtergrond zien. Waar het precies overgaat weten we nog niet. Dit kan ook van alles zijn. Gaan we de ‘Mad King’ zien of de ‘Dance Of Dragons’ noem jij het maar. Wij wachten in volle spanning af.

Screenshot: YouTube/GOT Screenshot: YouTube

Het team

De pilotaflevering wordt geschreven door Ryan Condal, de executive producer van Colony en zal naar verwachting 300 jaar voor GOT afspelen. Het is één van de vijf geplande prequals. Eerder werd al bekend gemaakt dat die ijzige dode mannetjes hun eigen show zouden krijgen. Dit mag ook wel aangezien zij ontzettend hard genaaid werden door de schrijvers in het laatste seizoen en de boeken in zijn gegaan als meest nutteloze ‘Bad Guys’ ooit. Eigenlijk hopen wij maar op één ding met deze prequals. Dat ze wel een goed einde krijgen. Dit verdienen de fans! Oh, en we hopen natuurlijk ook dat de Targaryen dames allemaal even lekker zijn als de enige echte ‘Mother Of Dragons’ Emilia Clarke! We hopen dus op twee dingen (en het liefst twee grote dingen) is dat te veel gevraagd HBO? Wij denken van niet, kom maar op met die prequals, wij zijn er klaar voor.

Reageer op artikel:
HBO werkt aan een ‘GOT’ prequel-serie over House Targaryen
Sluiten