Gordon Ramsay verminkt zijn hand in een blender

Redactie 4 apr 2017 Entertainment

Gordon Ramsey heeft ter ere van April Fool’s Day een hele leuke grap uitgehaald. Tijdens The Nightly Show laat hij de presentator Frank Skinner en het live-publiek flink schrikken. De Schotse chef was bezig een fruitsalade te maken en beslist om de finishing touch nog even te geven met behulp van een blender.

Gordon Ramsay Severs Hand In Front Of TV Audience 258 17690851 10154290615066196 349520729 n

Gordon steekt z’n hand in de blender terwijl een medewerker probeert die weer aan de praat te krijgen. Nadat Gordon veelvuldig zegt dat hij moet wachten met hem aansluiten gaat het ‘mis’. Met Ramsay zijn hand nog in de blender springt het ding aan vergezeld met een hoop look-a-like bloed. De TV-crew springt in om een op de grond gevallen Gordon die niet kan stoppen met schelden (goh) te helpen. Frank, die niet weet hoe hij moet reageren, maakt maar een grapje om de situatie draaglijker te maken.

Dan springt de 50-jarige chef op en roept “gotcha” naar het publiek en de presentator. Gordon normaal niet bekend om zijn gevoel voor humor maakt met deze actie een hoop positieve reacties los op social media. Mooie grap mr. Ramsay!

Reageer op artikel:
Gordon Ramsay verminkt zijn hand in een blender
Sluiten