Gordon Ramsay geniet van zijn nieuwe Ferrari LaFerrari Aperta

redactie 23 nov 2016 Machines

Normaal is Gordon Ramsay niet op zijn mond gevallen. We kennen hem allemaal als scheldkanon als de chefs die hij probeert te helpen, zijn advies totaal niet opvolgen. Maar als hij zijn limited edition Ferrari LaFerrari Aperta krijgt, staat hij toch even met zijn mond vol tanden.

Helemaal niet gek natuurlijk, aangezien hij één van de eersten is die de Ferrari LaFerrari Aperta kan besturen. Gordon maakt een paar jokes over zijn waggie door te zeggen dat er een enorme spider op zijn oprit staat en zijn kentekenplaat is ook nog eens tof. Er staat namelijk: F150 GR. F150 was de code naam die Ferrari gebruikte tijdens het bouwproces van de wagen en GR staat natuurlijk voor zijn naam.

De limited edition Ferrari kost zo’n 2,9 miljoen dollar en de motor produceert 950 pk. Op de weg terug van het zoveelste falende restaurant, kan Gordon zijn frustraties er eens flink uit racen met deze monsterlijke hypercar.

Genieten van je nieuwe wagen

 

@hrowenferrari the coolest spider in the country

Een video die is geplaatst door Gordon Ramsay (@gordongram) op

 

Gordon Ramsay driving his brand-new #LaFerrari #Aperta in London today. Full video link in bio. #Ferrari #GordonRamsay @gordongram

Een video die is geplaatst door TFJJ (@tfjj) op

Reageer op artikel:
Gordon Ramsay geniet van zijn nieuwe Ferrari LaFerrari Aperta
Sluiten