Check de trailer van Good Boys: de nieuwe Superbad-achtige film van Seth Rogen

redactie 12 mrt 2019 Entertainment

De bedenker van de legendarische comedyfilm Superbad, Seth Rogen, is terug met nieuw werk. De film Good Boys moet het nieuwe meesterwerkje worden van de filmmaker. Het belooft in ieder geval weer een compleet knotsgekke, idiote film te worden. Het mooie is dat ‘ie heel erg lijkt op Superbad. Alleen de hoofdrolspelers zijn een stuk jonger.

De trailer is al enorm lachwekkend. Het begint met de hoofdrolspelertjes die van Seth te horen krijgen dat ze de teaser van hun eigen film niet mogen kijken omdat ‘ie R-rated is: “Er zit drugs, seks, gevloek en geweld in. Hoewel we hebben besloten dat je deze dingen wel mag doen voor de film, mag je niet kijken hoe je ze doet in de trailer.” Welkom in Hollywood.

Good Boys

De film zal over de drie koters Max, Thor en Lucas gaan. Ze skippen school en gaan op een episch avontuur. Onderweg dragen ze, per ongeluk gestolen, drugs bij zich. Ondertussen worden ze opgejaagd door tienermeisjes en proberen ze op tijd thuis te zijn voor ‘first-kiss’ party. Dat klinkt als complete chaos. Laat dat nou net zijn waar we van houden. De film komt als het goed is aan het eind van deze zomer uit. Check hier alvast de trailer.

Reageer op artikel:
Check de trailer van Good Boys: de nieuwe Superbad-achtige film van Seth Rogen
Sluiten