Vlaamse Vlammen: Natalia Stru

mrt 03 2021, 12:00 Girls
strunata forfhm12 1
Als Nederlandse man zijn wij natuurlijk helemaal verliefd op de dames uit ons eigen land. Maar af en toe kan het geen kwaad om eens bij de buren te gaan kijken. Bij Vlaamse Vlammen zetten we onze Belgische onderburen in de spotlights. Vandaag de beurt aan Natalia Stru.

DJ Alura

Deze Belgische godin die op Instagram bekend staat als Strunata, is een echte alleskunner. Het Antwerpse model is al een tijdje overal ter wereld te vinden om haar betoverende lichaam op de meest exotische plekken vast te leggen. Wellicht zal ze na corona om andere redenen de planeet over vliegen. Natalia Stru heeft namelijk onlangs een track uitgebracht onder de naam DJ Alura. Het gaat om een remix van het oude nummer Oh Sheila, waar Natalia een gigantische knaller van heeft gemaakt. Ook als het reizen voor de komende tijd niet wordt aangemoedigd zou Natalia niet misstaan op eigen bodems Tomorrowland.
strunata forfhm7
Foto: Filip Moerman

Natalia Stru

Maar goed, voor aanstormend DJ talent hebben we een andere rubriek. Bij Vlaamse Vlammen gaat het om de looks en die heeft mevrouw Stru zeker. Haar Russische roots geven haar net even die extra flair waar je haren overeind van gaan staan wanneer Natalia langsloopt. Kippenvel. Natalia beschrijft zichzelf als een echte goalgetter die iets meer los kan laten als ze het eenmaal in haar hoofd heeft. Zo probeert ze iets altijd van de positieve kant te bekijken, waardoor ze ergens 100% voor wilt gaan. En laten wij met deze shoot Natalia Stru ook eens van de positieve kant bekijken. Niet dat ze negatieve kanten lijkt te hebben.

Filip Moerman

Met haar goede vriend en fotograaf Filip Moerman is ze de schuur ingedoken om deze verbluffende shoot vast te leggen. De jaren 60 moesten naar voren komen, maar ons is de achtergrond eerlijk gezegd niet opgevallen. Onze ogen waren gericht op de prachtvrouw zelf. Dat neemt niet weg dat deze fotoserie er één is om uit te printen en boven je bed te plakken. Kijk en geniet.

Credits

Fotografie: Filip Moerman Model: Natalia Stru

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant