Sille Staunstrup is de Instagramparel van Denemarken

sep 18 2023, 17:45 Girls
schermafbeelding 2023 09 18 om 170237
Sille Staunstrup is volgens de Scandinavische wandelgangen een van de meest adembenemende vrouwen van heel Denemarken. De brunette draait er niet omheen en weet al jaren precies wat zij wel en niet moet doen voor de camera. Met haar volle lippen en prachtige lichaam laat ze iedere man stotteren, ons in ieder ggggeval wel.
Waar Denemarken voor een groot deel wordt geassocieerd met Vikingen en lange baarden, lopen er ook aardig wat prachtige vrouwen rond. Sille Staunstrup is een van die vrouwen die je de barbaarse Viking helemaal doet vergeten, tenzij je Vikings hebt gekeken en al verkocht bent door Lagertha Lothbrok. Snappen we helemaal.

Influencer

Sille's modellen carrière loopt op rolletjes, iets dat jullie wel kunnen raden. Ze doet regelmatig dingetjes voor merken als ONLY en het Zweedse Bubbleroom. Een andere hobby is reizen, of tja, tis maar hoe je het bekijkt. Als we op haar instagram kijken zien we dat Sille graag de hele wereld rondreist op zoek naar exotische locaties om te poseren. De plaatjes variëren van bikini-shots tot classy outfits, en dat kan Sille allebei onwijs goed hebben. Op Instagram heeft de beauty een prima following, 195 duizend om precies te zijn. Maar haar online aanwezigheid gaat verder dan alleen mooie plaatjes. Sille helpt haar volgers met inspirerende citaten die een positieve stroom aan zelfvertrouwen en positieve energie geven.

Humor

Wij geloven het eigenlijk ook niet, maar de Deense beauty schijnt dus ook erg grappig te zijn. Op TikTok plaatst ze talloze filmpjes van alles wat ze meemaakt. Van het klaarmaken voor een avond stappen, tot partyen na een shoot en bloopers van eigenlijk alles. Vinkt de grappige, maar vooral bloedmooie Sille, dan écht alle hokjes af om als droomvrouw te worden beschouwd? Beelden zeggen meer dan woorden, hier nog wat plaatjes.
Delen met
Ook interessant