Netflix dropt trailer van Vikings: Valhalla en hij is megaziek

Na zes epische seizoenen van de hitserie Vikings hebben de beste heren er een einde aangebreid. Echter, kunnen we binnenkort van een nieuwe knaller genieten. Vikings: Valhalla is een megazieke serie met boordevol actie. Zo staat een brug centraal in de verhaallijn en willen de Vikingen deze vanzelfsprekend veroveren om bij de Britten te kunnen komen. De Britten staan hier natuurlijk niet op te wachten en laten zich ook van hun vechtkant kennen. De trailer van de Netflix serie is vrij kort, maar laat ons meteen smachten naar meer.

Vikings: Valhalla

Het moge duidelijk zijn dat de Vikingen een wreed volk waren die geen genade kenden. Dit wordt natuurlijk dik onderstreept in de nieuwe Vikings: Valhalla trailer. De heren uit het hoge noorden zitten al een lange tijd in een strijd met het Engelse volk. Echter, loopt de spanning nu weer hoog op en bereidt iedereen zich voor op een waar bloedbad. Het gaat de Scandinaviërs immers om een strategisch punt, de brug. Om deze brug naar Engels terrein te willen veroveren zullen ze flink op de vuist moeten gaan. Dat levert natuurlijk geweldige beelden op.

Persoonlijke problemen

Naast blote vuisten en scherpe wapens zitten de Vikingen ook met persoonlijke problemen. Vooral het geloof staat centraal. Om met deze problemen om te kunnen gaan, zullen drie Vikingen een zieke reis aangaan. Deze reis wordt geleid door niemand minder dan de welbekende Leif Eriksson. Juist, de man die ver voor Columbus voet zette op Amerikaanse bodem.

Seizoen 3

Er is nog geen aflevering gezien en de uitbreiding naar drie seizoenen is al bevestigd. De bedenker Jeb Stuart denkt dat er flink wat potentie in deze serie zit. Hierom heeft hij al aangekondigd dat ze zich momenteel al voorbereiden op het filmen van seizoen 3. Vanaf het begin had Stuart al het idee om de serie te laten uitgroeien. Hij wil de personages de mogelijkheid geven om op te bloeien. Wij kunnen niet wachten tot deze serie eindelijk op 25 februari te streamen is. Hier hebben we vast de megazieke trailer voor je. Geniet ervan mannen!

Reageer op artikel:
Netflix dropt trailer van Vikings: Valhalla en hij is megaziek
Sluiten