Shelly Sterk bewijst weer eens waarom ze tot Mooiste Vrouw van Nederland is uitverkozen

nov 16 2018, 11:44 Girls
schermafbeelding 2018 11 16 om 114258
Shelly, oh Shelly, wat ben je toch mooi. Dat wisten we natuurlijk al, getuige haar uitverkiezing tot FHM's Mooiste Vrouw van Nederland , maar dat werd gisteravond weer even haarfijn bevestigd door Shelly Sterk zelf. Met de meest sexy intro van een Shownieuws item ooit, wist ze ons hoofd weer eens op hol te brengen.
Shownieuws is normaal gesproken niet iets waar we heel erg in de war van raken, maar als Shelly achter de desk staat en de kijker op deze manier aanspreekt, dan heb je ons te pakken hoor.

Sexy Shelly

Dit is Shelly op d’r allersexyst, daar mag geen twijfel over bestaan. En zit hier niet een glansrijke acteercarrière in het vat? Johan Nijenhuis, even opletten. Wanneer ga je onze Shellebel eens casten? Dit verdient niets minder dan een glanzende hoofdrol in een nieuwe oer-Hollandsche romcom.
Het schijnt over een nieuwe hoogtepunt in de loopbaan van Kim Holland te gaan, maar dat hebben we ook pas daadwerkelijk geregistreerd nadat we de video voor de veertiende keer afspeelden. Wat een schoonheid is het toch ook. Mocht je na onderstaand filmpje nog veel meer willen, check dan vooral de behind the scenes video van Shelly tijdens haar FHM500 fotoshoot.
Delen met
Ook interessant