Sara Underwood doet extreem sexy bij olifant in haar doorschijnende jurk

apr 16 2018, 15:30 Girls
schermafbeelding 2018 04 16 om 130733
Nog nooit wilden we zo graag naar Bali . Het is namelijk het land waar Sara Underwood graag bloot rondhuppelt. Ze draagt jurken die niet veel aan de verbeelding over laten en gooit het ene na het andere hete plaatje op haar Instagram. De omgeving is prachtig, Sara is prachtig en die twee samen zorgen voor iets wat beeldschoon is. Dwaal af naar de jungle en droom met ons mee dat jij Tarzan bent en zij Jane.
Sara Underwood heeft zonder enige twijfel een topbaan. Ze reist de hele wereld over en hangt overal de sexy schaars geklede mysterieuze buitenlander uit. Ze is de beste reizende nudist die we kennen. In een nieuwe video die ze op Instagram postte weet ze alle aandacht geheel op te eisen. Samen met haar maatje, een olifant , probeert ze haar volgers iets te vertellen over de problemen waar de mooie beesten me te kampen hebben. Sara komt namelijk voor ze op omdat ze worden bedreigd.

Vervuiling van de aarde

Volgens Sara komt het door het vervuilen van de aarde, wij zijn het helemaal met haar eens. Hoe kunnen we nee zeggen tegen zo'n vrouw? Ze zegt: “Wees bewust met welke producten je koopt, doe het voor de neushoorns, orang-oetangs, olifanten, tijgers, onze planeet en je eigen gezondheid.”
Ook al ben je sceptisch, Sara kan je er in elk geval eventjes over na laten denken. Bekijk de foto’s hieronder en misschien ga je wel over bepaalde andere zaken nadenken.
Foto: Jessica Wertheim
Delen met
Ook interessant