Fenomenale billen en beelden van Indonesisch droomeiland Bali

Redactie 27 okt 2017 Entertainment

Waarschijnlijk staat Bali al torenhoog bovenaan je verlanglijstje aan plekken waar jij héél graag wilt ontladen van al je werkstress. Als je er zelf nog niet geweest bent, hoor je waarschijnlijk vaak zat de magische verhalen over dit adembenemende stukje Azië. Heb je al wel een keer de mazzel gehad om Bali te mogen bezoeken? Dan hebben we nu een reminder voor je waardoor je het eiland nóg meer gaat missen.

Chris Rogers is de naam van de absolute film- en fotografiekoning die fenomenaal werk verricht over heel de wereld. Rogers komt zelf uit Kaapstad, Zuid-Afrika maar verblijdt ons nu met bizar jaloersmakende beelden in Bali. Rogers blijft nooit op één spot: “Mijn enige constante is verandering”. Eerder schoot hij al prachtvideo’s in Hawaï, de Malediven, Zuid-Afrika en de Alpen.

Hij schiet zijn beelden met drones, camera’s en een Go Pro. In deze video gaat hij van Ubud, richting Noord-Bali, reist hij door Gilli trawangan, Nusa Penida en Nusa Ceningan. Hij zwemt met reuze roggen en schildpadden, speelt als een euforische kleuter in de meest prachtige watervallen en geniet van de bizarre uitzichten die Bali te bieden heeft. Alsof dit allemaal nog niet jaloersmakend genoeg is, is zijn vriendin ook nog eens méga lekker. Meer van dit? Check dan eens Chris zijn YouTube-channel.

Foto: YouTube

Reageer op artikel:
Fenomenale billen en beelden van Indonesisch droomeiland Bali
Sluiten