Puck Moonen staat met stip bovenaan onze lijst met favoriete Nederlandse sportvrouwen

feb 03 2017, 19:00 Girls
puck moonen
We waren het alweer bijna vergeten, maar Puck Moonen he. Tsjonge jonge. Dat is een vrouw hoor. Nederlandse brunette, 20 jaar oud, topwielrenster in spe. Een halfjaar geleden attendeerden we je al eens op het fijne feit van haar bestaan, maar door een lieftallige collega kwam ze weer in ons hoofd naar boven, dus we dachten: we fietsen ‘m er gewoon nog een keer in.
Ze kan niet alleen keihard trappen, ze is ook nog eens slim, want ze studeerde natuur- en scheikunde (toch handig, in de wielerwereld). Ze was ook nog van plan om geneeskunde te studeren. Grote kans dat de studie-ambities in de koelkast zijn gezet, want inmiddels is ze prof bij de ladies van Lotto Saudal.
Maar laten we eerlijk zijn: wielrennen was nog nooit zo sexy als met Puck. Wij willen samen met haar lossen uit het peloton. Chasse patate gaan en de koers hard maken. Wij zijn bereid om een jasje uit te doen, de hongerklop te negeren en gezamenlijk naar de top van Mont Ventoux te demarreren. Zelfs met schaafwond op haar gezicht ziet ze er nog schitterend uit. Ja, dat Puck hoge ogen gaat gooien in de aanstaande FHM500 lijkt ons een zekerheidje.
Delen met
Ook interessant