Dit zijn wat ons betreft de 11 mooiste vrouwen van België

okt 16 2018, 18:01 Girls
rose bertram
Vanavond staat ‘ie weer op het programma hoor: de Derby der Lage Landen tussen België en Nederland. In het kader van de voorbeschouwing hebben wij het elftal met mooiste vrouwen van">de mooiste vrouwen van België geformeerd. Allez hè!
De voetbalkraker tussen België en Nederland staat altijd garant voor spektakel. Kun je die 5-5 nog herinneren in De Kuip? Of die rode kaart van Patrick Kluivert na een kopstoot op Lorenzo Staelens op het WK’98? Vroeger was Nederland altijd topfavoriet, maar die rollen zijn sinds een paar jaar omgedraaid. België heeft de beste spelers, Nederland krabbelt langzaam maar zeker op het diepe donkere dal. Ter ere van de wedstrijd van vanavond hebben wij het elftal met de mooiste vrouwen van België geformeerd.

Mooiste vrouwen van België ook een topelftal

Nou hebben wij natuurlijk een heel archief met de mooiste vrouwen van ons land via de FHM500, maar in België heeft niet zo'n soortgelijke lijst. Dus het was even puzzelen, maar volgens ons zijn we behoorlijk geslaagd met dit lijstje mooiste vrouwen van België. Natuurlijk zit hét topmodel van België, en de lieftallige vrouw van Gregory van der Wiel erbij. Maar ook de huidige Miss België, de altijd poedelnaakte Marisa Papen en de Vlaamse reden waarom wij naar 3 op Reis kijken zijn van de partij. Niet alleen op het veld is het smullen bij onze zuiderburen, ook op vrouwengebied beschikken ze over een topelftal. Pak je warming-up en geniet met volle teugen van de mooiste vrouwen van België.

1. Rose Bertram

2. Leentje Jorissen

3. Daphne Velghe

4. Angeline Flor Pua

5. Axelle Despiegelaere

6. Vanessa Hoefkens

7. Michèle Lacroix-de Bruyne

8. Eline de Munck

9. Evi Hanssen

10. Marisa Papen

11. Danièla Degraux

Nog niet uitgekeken? Wij hebben nog heerlijk beelden uit het archief van Danièla Degraux , Marisa Papen of Rose Bertram . Geniet ervan zoals je geniet van een Vlaamse frietje met een romige klodder mayonaise.

Delen met
Ook interessant