Miriam McCoole legt jou perfect uit hoe je je tennisracket vast moet houden

feb 04 , 9:01 Girls
miriam banner
Als je de drang voelt om het tennis weer op te pakken, dat vertrouwde gevoel van een racket in je hand en de spanning op de tennisbaan, dan moet je nu eventjes opletten. We hebben de perfecte tip voor je zodat jij straks iedereen de hoeken van de tennisbaan laat zien. Miriam McCoole geeft jou de perfecte tutorial om zo het oude tennisgevoel weer op te pakken.
Miriam McCoole, onderdeel van Bikini Sports, laat zien wat ze in huis heeft op de tennisbaan en geeft je een lesje om jouw tennisskills weer te finetunen.

Bikini Sports

Bikini Sports, een platform dat knappe vrouwen even in het zonnetje zet door ze in bikini allerlei sporten te laten beoefenen, geeft je precies vibe die je nodig hebt. Bij Bikini Sports blijft het overigens niet alleen bij tennis, ze laten de modellen ook andere sporten beoefenen. Bikini yoga, bikini voetbal, bikini tennis, lekker strechen. Op de tennisbaan ontpopt Miriam zich tot een ware ster, met bevlogen services en speelse volleys die een visueel spektakel garanderen.
Of je nou een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren speler die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen, de tutorial voorziet in waardevolle tips en trucs, in een jasje die wij erg aantrekkelijk vinden, jij ongetwijfeld ook.

Miriam McCoole

Miriam McCoole geniet in ieder geval van de opwinding van het spelletje die zij in die video op een elegante manier uitoefent. Hoogste tijd om je tennisracket even af te stoffen en weer een balletje op de baan te gaan slaan. Miriam is jouw tegenstander, sla je haar van de baan? Een mooie uitdaging ligt in het verschiet. Check de video hieronder en je zal direct begrijpen waarom. Fijne wedstrijd!
Delen met
Ook interessant