FHM500-Spotlight: Social Media Queen 2022 Marijn Kuipers

mei 26 , 9:58 Girls
marijn kuipers fhm50012
Marijn Kuipers, ze is een ware favoriet uit de FHM500. Trouwens ook op sociale media, daarom won ze ook de titel Social Media Queen 2022. Dat is natuurlijk alweer een tijdje geleden en sinds die tijd zijn haar social mediakanalen alleen nog maar meer gegroeid. Dat vinden wij niet erg, want dan krijgen we ook vaker de mooiste plaatjes van haar te zien. Met een goede dosis humor, enthousiasme, sportiviteit en schoonheid is Marijn een favorietje hier op de redactie! Pre-order hier trouwens nu jouw FHM500!
Zoals jullie onderhand wel weten, hoort bij het winnen van een titel bij FHM natuurlijk een prachtige FHM Shoots . Die van Marijn speelde zich af in een supermarkt. Leuk, een keer wat anders dan anders toch? De beelden liegen er niet om, dus kijk de shoot vooral nog een keer terug!

Marijn Kuipers

De knappe en overigens ook hele stoere blondine was in 2020 deelneemster van de Miss Beauty of Friesland verkiezing. Ook is deze chick presentatrice, influencer, ambassadeur van Make a Wish en zou ze zo de Fitgirl award van FHM kunnen winnen. De split? Kan ze. Spagaat? Kan ze. Handstand? Kan ze. Effe serieus, deze meid kan alles. Wat ze ook goed kan is perfect op foto's staan. Zo denken niet alleen wij hoor, maar wij delen die mening met haar 422.000 andere volgers op Instagram. Dat zijn nog eens aantallen waar wij jaloers op zijn.

FHM500

De FHM500 is eigenlijk gewoon niet compleet als de 24-jarige blondine er niet instaat. Als we even terugkijken in het archief, dan zien we Marijn al vier jaar op rij in de lijst der lijsten. In 2020 kwam ze op een mooie 372eplek binnen, maar sindsdien is ze niet meer buiten de top 23 gevallen. Omdat de FHM500 weer bijna uitkomt, zetten we Marijn meer dan graag in het FHM500-zonnetje. Dit doen we met haar mooiste foto's, hier komen ze:
Als je deze foto's zo ziet, dan heb je toch helemaal zin om door de FHM500 te bladeren? Goed nieuws, want je kunt het nu pre-orderen .
Delen met
Ook interessant