De Hunkemöller Fashion Show 2022 toonde op spectaculaire wijze de nieuwe collecties van het lingeriemerk

mei 12 2022, 18:00 Girls
unnamed 7
In de Gashouder in Amsterdam was het afgelopen dinsdag weer tijd voor de jaarlijkse Hunkemöller Fashion Show. En wat was dit een show zeg! Onweerstaanbare modellen die de meest sexy lingerie en badkleding presenteerden aan honderden mensen. Ze hadden een duidelijk statement tijdens de show dat meer dan duidelijk is overgebracht: by woman, for woman.
Wij hebben de show live mogen bijwonen en wat was het een spektakel. Hunkemöller heeft meer dan uitgepakt met hun show. Spectaculaire lichtshows, de meest uiteenlopende nummers en de mooiste modellen die ze maar konden vinden voor de show.

Womxnow

De Hunkemöller Fashion Show droeg dit jaar de naam Womxnow . Ze hadden geen betere naam kunnen verzinnen dan deze. Met deze show inspireert het lingeriemerk vrouwen over de hele wereld door een empowered wereld te creëren waarin vrouwen als eenheid worden neergezet. Een wereld waarin vrouwelijkheid, intimiteit en kracht de fundering zijn voor een volgende generatie. Vrouwen van allemaal verschillende nationaliteiten met allemaal verschillende maten hebben ervoor gezorgd dat wij twintig minuten lang op het puntje van onze stoel zaten. Overal waar je keek liepen de modellen als het presenteerplaatje van Hunkemöller een show neer te zetten, waardoor de nieuwe lingerie- en zwemcollecties het beste tot hun uiting kwamen.

De collectie van de Hunkemöller Fashion Show

Dit jaar worden de nieuwe collecties van het merk neergezet als een krachtig energieke, maar vooral kleurrijke eenheid geshowd. De show werd geopend door internationaal model Rebecca Mir die de opening presenteerde. Topmodel Nyakim Gatwech opende de onvergetelijke show op spectaculaire wijze met de Black Chapter . De focus op de lingerie, die een mix moet voorstellen van premium lounge en private stijlen werd gevolgd door een geweldige Soft Pink choreografie. Op een wat trager maar perfect passend nummer liepen de modellen sierlijk in hun lingerie het publiek te verwennen met de nieuwe collectie. De modellen kwamen krachtig en sterk in een rij met z’n allen het podium op. Wij vonden dit een van de sterkste momenten van de show, en ook de rest van de zaal viel meteen stil bij het zien van deze prachtige verschijning. Hierna volgde de White/Mint wereld. Op een Frans nummer showden de topmodellen de nieuwe zwemcollecties aan het publiek. Hierop volgden verschillende choreografieën en wat waren die een partijtje goed. Yellow/green , blue/purple en red/orange/pink kwamen allemaal langs wandelen. De finale van de show was werkelijk waar één groot feest. De grote verscheidenheid aan Hunkemöller modellen, items- en stijlen werden hier zó duidelijk zichtbaar. In een parade achter elkaar kwamen alle modellen klappend, dansend en zingend de catwalk op om samen met het publiek de Gashouder op zijn kop te zetten. En wat is ze dit goed gelukt zeg!

FHM500

Naast dat de grote namen zoals Nyakim Gatwech en Rebecca Mir de show liepen, waren er ook modellen van eigen bodem aanwezig bij deze spectaculaire show. Loiza Lamers , Isadee Jansen en Shayna Senior waren ook onderdeel van de show en wat hebben zij het gerockt! Alle drie de dames strijken al een paar jaar met een plekje in de lijst der lijsten. Ook dit jaar maken zij alle drie weer kans op een mooie plek in de FHM500 en dat kan allemaal met behulp van jouw stem. Vergeet dan ook zeker niet jouw stem uit te brengen op jouw favoriet!
Delen met
Ook interessant