Dit zijn de 'Wives and Girlfriends' van het Engelse voetbalelftal

jul 10 , 15:55 Girls
wags engeland
Als we het elftal van Gareth Southgate vanavond naar huis sturen hoeven we absoluut geen medelijden te hebben. Niet in de laatste plaats door hun prachtige vriendinnen die hun thuis met een pak tissues staan op te wachten. Om ons even af te leiden van de hoge bloeddruk – die je na het lezen van dit artikel weer te pakken hebt – hebben we de 'Wife and Girlfriends', of WAGs van de Engelsen effe op een rijtje gezet. 
Achter elke sterke man, staat een nog sterkere vrouw. De spelers van Engeland mogen, ondanks het mislopen van de Europese finale, trots zijn op de grootste prijs die ze in hun leven al hebben veroverd. Deze vrouwen steunen hun man niet alleen op, maar ook naast het veld en zullen ook vanavond een grote rol spelen.

Laura Celia Valk - influencer & model 

Als je de FHM500 dit jaar hebt weten te bemachtigen komt deze dame je vast bekend voor. Het Nederlandse model wordt genoemd als de vriendin van sterspeler Jude Bellingham. Laura en Jude zijn nog niet lang samen, maar hun relatie heeft al veel aandacht getrokken. Niet in de laatste plaats door de bijzonder goede looks van Laura

Ellie Alderson - interieurstyliste

Ellie Alderson is de vriendin van Aston Villa favoriet Ollie Watkins. Ellie en Ollie hebben een stabiele en liefdevolle relatie, die in tegenstelling tot die van Laura en Jude niet onder stoelen of banken wordt geschoven. Online wordt de dame dan ook vaak genoemd als de allergrootste supporter van de Engelse aanvaller.

Dani Dyer - tv-persoonlijkheid

De dochter van Engeland zijn meest bekende hooligan, Danny Dyer, is samen met Britse aanvaller Jarrod Bowen. Online zie je de twee constant samen en als Jarrod niet tegen een balletje aan het trappen is, spendeert hij graag zijn tijd met deze beeldschone blondine en hun kinderen. Hier kun je hem dan ook geen ongelijk in geven. Naar het thuisfront terug worden gestuurd moet dan ook niet als straf aanvoelen.

Annie Keating - onbekend

Keating is de vriendin van Anthony Gordon, de getalenteerde vleugelspeler van Newcastle United. Annie houdt haar persoonlijke leven liever privé, maar het is bekend dat zij en Anthony elkaar kennen sinds hun schooltijd. Ondanks haar voorkeur voor privacy, heeft Annie een sterke aanwezigheid in het leven van Anthony en wordt ze vaak gezien bij zijn wedstrijden.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Iris Law - model

De dochter van de wereldberoemde acteur Jude Law, is samen met Trent Alexander-Arnold. Over de relatie is niet bijster veel bekend, maar als we de kiekjes van deze spetter op the gram bekijken kunnen we Trent alleen maar feliciteren. Naast haar werk als model, is Iris ook betrokken bij verschillende liefdadigheidsactiviteiten en gebruikt ze haar platform om aandacht te vragen voor maatschappelijke kwesties.

Sasha Attwood - influencer & model

Sasha is de vriendin van Jack Grealish – die niet is opgeroepen voor Euro 2024 – en in Engeland een bekend model en influencer. Als ze niet op de tribunes zit bij Manchester City of het nationale team, zie je haar op de covers van bekende tijdschriften en werkt ze online samen met grote merken zoals Lounge of L'Oréal. Sasha en Jack kennen elkaar sinds hun tienerjaren en in juli 2024 kwam het nieuws naar buiten dat zij hun eerste kindje verwachten.

Fern Hawkins - fysiotherapeut

Fern Hawkins is de bloedmooie verloofde van Harry Maguire, de aanvoerder van Manchester United en een sleutelfiguur in het Engelse nationale team. Fern en Harry hebben samen twee kinderen en zijn al lange tijd samen, met een relatie die teruggaat tot voordat Maguire beroemd werd. Onder de Engelse fans wordt Fern op twee handen gedragen en dat is niet in de laatste plaats door haar onvoorwaardelijke steun aan het Engelse team.

Megan Davison - influencer

Megan Davison is de verloofde van de eerste doelman van Engeland: Jordan Pickford. Het paar ontmoette elkaar op jonge leeftijd en lijkt sindsdien onafscheidelijk en hebben samen een zoon. Naast het supporten van de liefde van haar leven, werkt de blonde spetter online samen met verschillende merken als influencer.

Rebecca Cooke - influencer

Deze knappe blondine is de vriendin van middenvelder Phil Foden. Het paar heeft samen twee kinderen en Rebecca speelt een cruciale rol in het gezinsleven van Foden. Rebecca is minder zichtbaar in de media dan sommige andere WAGs, maar ze staat bekend om haar stille steun en betrokkenheid bij Foden's carrière.

Anouska Santos - ondernemer

Naast het supporten van Engelands meest geliefde linkerbacks, runt de schoonheid haar eigen sieradenbedrijf. Anouska en Luke hebben samen een zoon en ze staan bekend om hun hechte relatie. Ze wordt vaak geprezen om haar stijlvolle verschijning en als je vanavond aan het kijken bent, zal er minimaal een close-up shot van de dame worden getoond. 

Katie Goodland - personal trainster

Katie Goodland is de jeugdliefde en vrouw van Harry Kane, de aanvoerder van Tottenham Hotspur en het Engelse nationale team. Katie en Harry hebben samen drie kinderen en hun relatie gaat terug tot hun schooltijd. Haar rol als moeder en haar langdurige relatie met Kane maken haar een vertrouwde en geliefde figuur onder de fans van het Engelse team.

Paige Milian - vastgoedontwikkelaar

Paige heeft een achtergrond in modelleren en is ook betrokken bij verschillende zakelijke ondernemingen. Naast een eigen succesvolle carriere steunt ze ook die van haar verloofde Raheem Sterling. Ze hebben samen twee kinderen en Paige is een bekend gezicht op sociale media, waar ze haar leven als partner en moeder deelt.

Erica Correa - model

Dit Colombiaanse topmodel is naar verluidt de vriendin van aanvaller Marcus Rashford. Over de relatie tussen de twee is niet veel bekend, maar de twee worden vaak samen gespot en hebben het meer dan gezellig. Ondanks dat Rashford op het veld niet weet te scoren, doet hij dit buiten de lijnen wel en deze bloedmooie Colombiaanse is hier een prachtig voorbeeld van.
Delen met
Ook interessant