De Vlaamse Evi is de reden waarom wij naar 3 op Reis kijken

jan 22 2017, 18:00 Girls
evi hanssen
We zitten weer vol in een seizoen van 3 op Reis waarin de mooiste plekjes van de aarde worden aangedaan. Van het onontgonnen backpackersparadijs Eritrea tot het bruisende Berlijn, al het moois dat de wereld te bieden heeft komt voorbij. Natuurlijk schakelen wij graag in voor Geraldine , maar die andere presentatrice is al net zo’n parel van een vrouw. Dan hebben we het natuurlijk over de Vlaamse Evi Hanssen.
Haar carrière begon op haar 16e, toen ze haar opwachting maakte in Samson. De echte fans van die fabuleuze serie weten dat zij daar de rol van Sofie speelde, oftewel: het nichtje van de Burgemeester (voordat we Wikipedia openden wisten wij dat ook niet hoor).
Onze Belgische buurvrouw, waar we elke dag wel een kopje suiker zouden willen halen, sloeg haar vleugels uit als VJ bij de Vlaamse versie van TMF. Daar bestookte ze wereldartiesten als Justin Timberlake en Lenny Kravitz met intelligente vragen en deed ze verslag van diverse festivals en andere events. Evi is onze Fabiënne, Sonja, Tooske, Daphne, Sylvie, Renate, Miljuschka, Nikkie en Tess ineen.
We kwamen haar in Nederland pas echt op het spoor toen ze Expeditie Robinson ging presenteren. België wist het al een tijdje, maar vanaf 2006 kwamen we er ook in Nederland achter hoe leuk Evi is. Jarenlang, week na week, viel heel het mannelijk geslacht in het katzwijm bij het aanhoren van haar charmante Vlaamse accent. Dat alles in het decor van een onbewoond tropisch eiland in de Stille Zuidzee. Ja, daar is menig fantasie door de hersenpan gevlogen.
Nu presenteert ze alweer een paar jaar 3 op Reis. En daar zijn we blij mee, want Evi kijkt toch net effe wat lekkerder weg dan de per ongeluk gestylde blonde lokken van Chris Zegers die een local de beste hamburgertentjes van Chicago probeert te ontfutselen. Vanavond mogen we weer rond een uurtje of 8. We kijken al uit naar een kakelverse portie Evi die met haar schoonheid Denemarken nog een beetje mooier maakt.
Delen met
Ook interessant