Met hun mooie blonde lokken maken ze dit jaar kans op een plekje in de FHM500

mei 19 , 16:58 Girls
lisa groothuijzen fhm tim kasper14
Blondines, er lopen er een hele boel rond in ons kleine Nederland. Met hun prachtige blonde lokken zijn ze weliswaar onweerstaanbaar. Dat blijk maar weer als we naar de FHM500 kijken van de afgelopen jaren. Elk jaar weer wordt deze haarkleur namelijk geweldig gerepresenteerd in de lijst der lijsten. Van blonde krullen tot stijle lokken en van highlights tot pornoblond haar, we zien alles voorbijkomen!
Of je nu op brunettes of blondines valt, deze vrouwen vind je hoe dan ook mega knap. Wij hebben speciaal voor jullie vijf prachtige blondines op een rijtje gezet die je misschien dit jaar wel tegen gaat komen in de FHM500. Goed opletten dus!

Lisa Groothuijzen

We beginnen meteen met een pareltje, we weten het. Lisa Groothuijzen is model en blogt over hoe je vegan kan worden. Even over haar modellenleventje: ze staat model voor de meest prachtige merken en als wij een groot merk zouden zijn, dan zou Lisa een van de eerste zijn die we zouden boeken. Dat kan toch alleen maar een garantie zijn voor het verkopen van je producten? FHM zou FHM niet zijn als we nog nooit een FHM Shoots met Lisa hebben gedaan. Prachtige beelden kunnen we jullie alvast verklappen! Kijk trouwens even naar de foto hieronder, dan willen we het liefst nu het vliegtuig naar Costa Rica pakken. Op voorwaarde dat Lisa dan met ons meegaat natuurlijk!

Sanne Vloet

Onderneemster, model en gezondheidsgoeroe. We hebben het natuurlijk over Sanne Vloet. Buiten dat ze professioneel model is, runt ze ook nog eens twee bedrijven. We kunnen daar niks minder dan enorm veel respect voor hebben natuurlijk, daarom zet we deze knappe blondine eens even in de spotlight. Ben je helemaal into Matcha? Dan ben je bij Sanne aan het goede adres, want ze is co-founder van Nekohama Matcha . En als je meer wil weten van pilates en gezond leven, kijk dan eens op de Instagram van SOULSYNCBODY. Ben je hier nou helemaal niet van, dan kan je gewoon meegenieten van het prachtige model op haar eigen Instagram, ook leuk!

Sky Backer

Sky Backer, de student en fitgirl waar iedereen van droomt. Wellicht herken je haar wel van haar wel van de prachtige FHM Shoots die laatst online kwam. Wat Sky zo bijzonder maakt, is dat ze buiten dat ze er oogverblindend uitziet, ook nog eens een hart van goud heeft. Deze meid studeert namelijk verpleegkunde en werkt als bijbaantje in de zorg. Als wij op de EHBO zouden belanden, zou Sky onze pijn gelijk verzachten!

Guusje van Geel

Over fitgirls gesproken, Guusje van Geel mag zeker niet vergeten worden. Als we haar in de sportschool zouden zien, zouden we meteen harder gaan rennen, roeien of wat we dan ook aan het doen zijn. Deze Gymshark-atleet laat zien dat je alles kan bereiken, als je er maar hard genoeg voor traint. Ze straalt een en al vrouwelijkheid uit en met haar prachtige blonde lokken staat ze al sinds 2020 in de lijst der lijsten.

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper, wie kent haar niet? Deze prachtvrouw maakt alle programma's die ze presenteert veel interessanter. Van Spuiten en Slikken tot Try Before You Die 2 en van 3 op Reis tot Proefkonijnen , het zijn allemaal programma's waar jij Geraldine van kan kennen. Ze is taboedoorbrekend, doet lekker wat ze zelf wil en heeft gewoon een enorm groot talent voor presenteren. Sinds 2016 staat ze dan ook al in de FHM500 en niet op zomaar plekjes. Nee, wij kunnen je vertellen dat ze in al die jaren nog nooit buiten de top 12 is gevallen. Kunnen niet veel vrouwen zeggen!
Delen met
Ook interessant