“Geruchten gaan dat gevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem gaat komen”

Als we de geruchten moeten geloven gaan kickboksgrootheden Rico Verhoeven en Alistair Overeem over een paar maanden het tegen elkaar opnemen in de ring. Als mogelijke locaties worden Ahoy in Rotterdam en het Arnhemse GelreDome genoemd. Voor de liefhebbers hebben we ook al een maand waarin dit plaats moet vinden, want het gevecht staat naar alle waarschijnlijkheid voor oktober als headliner gepland.

Gevecht Rico Verhoeven en Alistair Overeem

De geruchtencarrousel was volop draaiende laatst toen er al gesproken werd over een mogelijk gevecht tussen Verhoeven en Overeem. Nu lijken die geruchten dan toch echt werkelijkheid te worden. Kickboks veteraan Thom Harinck plaatste laatst ook een bericht op Twitter waarop we kunnen opmaken dat er goed overleg was over het gevecht.

Fans all over the world

Om het nog spannender te maken zou de titel van Verhoeven ook op het spel staan. Dit beloofd alleen nog maar meer spanning en sensatie mensen. De reden dat er zo snel na het event van 4 september, het volgende vechtsport-event gepland staat, is om Glory de fans all over the world te trekken met een vechter als Overeem. Het is nog afwachten of het gevecht er gaat komen, maar van dit nieuws worden wij alleen maar blij. Tot die tijd maken we je even warm met wat lekkere beelden van Verhoeven.

Reageer op artikel:
“Geruchten gaan dat gevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem gaat komen”
Sluiten