George Clooney’s villa aan het Comomeer: ​​een stukje paradijs voor het oprapen

Het gerucht gaat dat George Clooney, de casanova van Hollywood, zijn iconische villa Oleandra aan het Comomeer gaat verkopen. En raad eens voor hoeveel? Maar liefst 107 miljoen dollar! Het gerucht doet zich al jaren de ronde, maar nu lijkt het toch concreet.

Clooney, ook erg bekend van de reclames van een niet nader te noemen koffiemerk, is al jaren eigenaar van deze adembenemende villa. Het is gelegen in Laglio, een klein dorpje aan het prachtige Comomeer in Italië. De villa is een echt pareltje te noemen, met een geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. Elke ochtend wakker worden met het prachtige uitzicht op het Comomeer. George weet zeker hoe hij zijn onroerend goed moet kiezen!

De villa is een stukje hemel op aarde. het beschikt over 25 kamers, waaronder zeven slaapkamers, een privébioscoop, een fitnessruimte, een prachtige tuin en een wijnkelder. En vergeet natuurlijk het uitzicht op het meer en de omliggende bergen niet.

Stukje geschiedenis

Villa Oleandra is het decor geweest voor talloze A-list celebrity feesten. Het is ook de plek waar George en zijn beeldschone vrouw Amal in 2014 in het huwelijksbootje stapten, waardoor een extra laag wordt toegevoegd aan de waarde van het pand. Als wij ons voor gaan stellen welke verhalen die muren van Villa Oleandra kunnen vertellen, dan komen daar aardige anekdotes uit. Van Hollywood-legendes tot wereldleiders deze plek heeft het allemaal gehad.

Onschatbare waarde

Nu weten we wat je denkt: wie kan zich in hemelsnaam een villa van 107 miljoen dollar veroorloven? De potentiële koper zou iemand moeten zijn met zakken zo diep als het meer zelf. Maar wij snappen ook dat het voor de ultra-rijken op de deze planeet het bezitten van een stukje geschiedenis van onschatbare waarde kan zijn.

En als George besluit afscheid te nemen van Villa Oleandra, zal dit niet het einde zijn van zijn liefdesrelatie met het Comomeer. Er gaan geruchten dat hij en Amal naar een ander pand in de buurt kijken. Het is dus veilig om te zeggen dat ze nog steeds hun dosis Italiaanse charme zullen hebben!

Reageer op artikel:
George Clooney’s villa aan het Comomeer: ​​een stukje paradijs voor het oprapen
Sluiten