Game of Thrones actrice Sophie Turner heeft spoiler seizoen 8 op haar been getatoeëerd

Redactie 17 jun 2018 Entertainment

Because the night is dark and full of spoilers. Niet gek worden alstublieft en betreed dit bericht op eigen risico. Sophie Turner, die Sansa Stark in Game of Thrones speelt, heeft onlangs een tatoeage laten zetten. Op dit kunstwerk staat nogal een opmerkelijke uitspraak.

De tattoo heeft wellicht te maken met het verloop van Sophie’s personage Sansa Stark in een van de beste series ooit. We zien het nog niet bepaald als een spoiler, maar het zou zomaar kunnen dat het waar is. Ze liet namelijk een tatoeage zetten met een direwolf van de Starks met daaronder de tekst ‘The pack survives’. Wil ze hiermee zeggen dat de hele Stark-familie het overleefd in het allerlaatste allesbeslissende seizoen van Game of Thrones?

First tattoo back home! Thank you so much for getting this from me @sophiet ! ? bad ass !

A post shared by Lauren Winzer (@laurenwinzer) on

White winds blow

Als je een echte Thrones-fan bent, weet je natuurlijk waar de tekst van Sansa vandaan komt. In seizoen 7 zei ze dezelfde woorden: “When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives.” Eddard ‘Ned’ Stark zei dit ook tegen zijn kinderen in het eerste seizoen. Het zou zomaar kunnen dat de tattoo gewoon een herinnering is aan Game of Thrones op zichzelf. Het zou ook zomaar kunnen dat dit een spoiler is. We moeten nog even wachten. De kansen dat Sansa het overleefd geven wij een 50/50 kansje. Het is bij GoT toch altijd gissen en alles kan gebeuren.

Reageer op artikel:
Game of Thrones actrice Sophie Turner heeft spoiler seizoen 8 op haar been getatoeëerd
Sluiten