Alligator doet Zidaantje en kopt politieagent knock out

Redactie 16 jun 2018 Entertainment

‘Dont fuck with alligators.’ Wijze quote van een gevierde FHM redacteur. Om dat beesie dan maar door de wijk te laten lanterfanten is ook niet zo’n puik idee. Vang ‘m niet hoe op de manier hoe deze agenten het doen. Je weet immers dat ze niet terugdeinzen.

Just another day in Florida. Bij de vraag: Wat hoort hier niet thuis in de woonwijk? 1. Het spelende kind 2. De te hard rijdende auto 3. Een alligator. De keuze is makkelijk gemaakt, toch? Je weet immers dat je aan je snelheid moet houden. Alle gekigheid op een stokje, WTF een alligator in een woonwijk?! Waar komt dat beest dan weer vandaan? Hij zal vast ontsnapt zijn uit de lokale dierentuin of uit een moeras geglipt.

Actie reactie

Nadat een aantal heldhaftige buurtbewoners de alligator gevangen houden, wachten ze op versterking. Die komt er ook. Het team bindt het beest vast en zo kan ‘ie niet weg. Om ‘m dan op te tillen kun je de reactie van het moerasbeest verwachten. Natuurlijk slaat hij met zijn kop en staart. Gelukkig ook wel, want dat resulteert tot een geniale video. Wel minder voor de gast die knock out wordt gekopt. Best pijnlijk ook.

Reageer op artikel:
Alligator doet Zidaantje en kopt politieagent knock out
Sluiten