Game of Thrones is klaar met gruwelijkste en langste battlescene ooit

Redactie 9 apr 2018 Entertainment

Heerlijk nieuws om de maandagmorgen mee te beginnen. De rakkers van Game of Thrones zijn met iets huge bezig. Niks is officieel bevestigd door de makers zelf, maar het nieuwtje komt wel van een aardig betrouwbare bron. Spoilers are coming.

Horen we nieuws van Game of Thrones, pakken we meteen een kelk wijn erbij en bidden we tot de God of Tits and Wine. Het aller allerlaatste seizoen is nu in productie en we kunnen echt niet wachten. We hebben Joffrey zien stikken, White Walkers gebieden zien overnemen en Jon Snow met Khaleesi zien batsen. Als het nieuwe seizoen daar nog overheen wil, dat moeten ze toch met ontzettend lekkere content komen. Dat kan Game of Thrones als geen ander.

Battle of the Bastards

Als we denken aan de ziekste battlescene van Game of Thrones dan zal er bij 85 procent van jullie The Battle of the Bastards naar boven komen. Wat waren dat tien minuten aan pure kunst. Het was alsof het zitvlak van onze stoel vol met lava was gegoten en we om de zoveel seconden daarom op het puntje van onze stoel zaten. Volgens fanclub Watchers on The Wall gaan we in het komend seizoen nog iets veel dikkers zien. *pakt een bak met popcorn*

Bedankje

Game of Thrones regisseur Jonathan Quinlan postte onlangs de onderstaande foto. Hierin bedankt hij de cast en crew van ‘s werelds mooiste serie. Volgens hem heeft niemand in de gaten hoeveel werk en hoe zwaar het wel niet is wat zij dagelijks doen. Vooral die ene keer toen ze een scene schoten die zelfs 55 dagen duurde. Uhh uitleg please? Dit moet dus een scene zijn die we te zien krijgen in het laatste nog komende seizoen. De vraag is of de regisseur dit online gooide om de fans te teasen of als écht bedankje aan de crew en cast.

We weten het ook niet en we gaan het allemaal volgend jaar zien. Dat duurt echt tering lang, maar we hebben gelukkig nog altijd al die oude afleveringen van onze serie. Eén voor één pure kunst, dus je verveelt je nooit. Tot in 2019 fanboys.

Game of Thrones
Instagram Jonathan Quinlan

Foto: HBO

Reageer op artikel:
Game of Thrones is klaar met gruwelijkste en langste battlescene ooit
Sluiten